Lengyelország elesett? – Az azonos nemű párok elismerésére kötelezné őket az Emberi Jogok Európai Bírósága

Az LMBTQP-lobbinak eddig ellenálló Lengyelország nagy veszélybe került azzal, hogy liberális létrontó gazemberek kerültek hatalomra, akik szívélyesen behódolnak a homoszexuális propagandagépezetnek. Az Emberi Jogok Európai Bírósága is felfigyelt a lehetőségre és már ők is kötelezik az újdonsült kormányt, hogy nyissák meg kapuikat a normalitás ellenségeinek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az Emberi Jogok Európai Bírósága kedden kimondta, hogy Lengyelország megsérti az emberi jogok európai egyezményét azzal, hogy semmilyen formában nem ismeri el az azonos nemű párok kapcsolatát és nem ad többletjogokat az aberráltaknak.

A bíróság döntése öt azonos nemű lengyel párral kapcsolatos, akiknek házassági kérelmét a hatóságok jogosan utasították el, mivel a lengyel törvények csak a normális párokat engedik egybe kelni, tehát házasság csak férfi és nő között köthető. Az LMBTQP-lobbit kiszolgáló bíróság szerint Lengyelország nem biztosított megfelelő jogi keretet a párok kapcsolatának védelme és elismerése érdekében.

Donald Tusk miniszterelnök az idei választások előtt azzal kampányolt, hogy a devianciának utat engedve bevezetné a regisztrált élettársi kapcsolatot az azonos nemű párok számára.

Katarzyna Kotula, az újonnan kijelölt, “egyenlőségért felelős miniszter” az X-en (korábban Twitter) reagált a bíróság döntésére. A liberális látrontó azt írta,

prioritásként fogja kezelni, hogy mindenki valóban egyenlő legyen a törvény előtt, ahogy azt az alkotmány garantálja.

Ahogy azt már sokszor hangsúlyoztuk, természetesen eddig is mindenki egyenlő volt, épp ezek a döntések teremtenek egyenlőtlenséget az aberráltak javára.

„Lengyelországnak be kell vezetnie az azonos neműek házasságának szabályozását – döntött az Emberi Jogok Európai Bírósága! Botrányos, hogy a Jog és Igazságosság párt miatt az LMBT embereknek az európai színtéren kell harcolniuk a jogaikért, mert hazájukban egy gyűlölködő kormány elvette az alapvető jogaikat.

Jó nap a mai. A diszkrimináció ideje véget ér. Tudjuk, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, de egyenlőek. Biztosítani fogjuk az egyenlőséget mindenki számára, amit az Alkotmány 32. cikke garantál” – közölte a miniszter.

A posztjához a #MiłośćtoMiłość (A szerelem az szerelem) hashtaget csatolta.

Elkeserítő látni, hogy egy eddig ellenállást mutató ország hogyan zuhan alá néhány hét leforgása alatt, amiatt, hogy liberális, felforgató elemek kerülnek vezető pozíciókba.

Kiszolgálná az új lengyel kormány a LMBTQP-lobbi elvárásait

Nem elég a házasság az aberráltaknak Lengyelországban – már a normalitáspárti embereket is büntetni akarják

(Humen – Szent Korona Rádió)