Elképesztő! 9 hónap kellett ahhoz, hogy vádlott legyen a pedofil karateedzőből

A vádlottak padjára került Fekete Márton, 51 éves karateedző, aki két kiskorú tanítványával folytatott szexuális viszonyt évekig. Az esetet március elején megírtuk, felháborító, hogy még csak most lett vádlott, amikor a bizonyítékok egyértelműek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Dr. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője, hogy a férfival szemben a Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség emelt vádat 2 rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt. A vádirat lényege szerint a férfi edzőként és masszőrként került kapcsolatba egy 14 és egy 15 éves fiúval, majd miután a felügyeletére bízott kiskorúak bizalmába férkőzött, éveken keresztül szexuális viszonyt folytatott velük. Ráhatására a kiskorúak mással is szexuális kapcsolatba kerültek. Emellett a vádlott alkoholfogyasztásra is rávette a fiúkat és alkalmanként együtt italozott velük. Mindezekkel a férfi veszélyeztette a kiskorú fiúk értelmi, érzelmi, erkölcsi fejlődését.

A terhelt a nyomozás során a bűnösségét nem ismerte be. A kerületi ügyészség a vádlott végrehajtandó börtönbüntetésre ítélésére tett indítványt. A tetteiért egytől akár hét és fél év börtönre is ítélhetik.

A Blikk szerint az edző egyik áldozata egy akkor 14 éves, érzelmileg labilis fiú volt, aki 2015-ben kezdett járni hozzá harcművészeti edzésekre, a gerincproblémái miatt pedig masszázsra. A fiúval szexuális kapcsolatot kezdeményezett, ami majdnem három évig tartott. Emellett egy másik, akkor 15 éves fiút is behálózott, aki később oda is költözött hozzá, és arra is rákényszeríthette, hogy csoportos szexben vegyen részt.

Végül a fiatalabb áldozat elmesélte a szüleinek a történteket, akik 2021-ben tettek feljelentést a férfi ellen. A lap szerint Fekete Márton a cselekményeket a vallomásában nem tagadta, szerinte a gyerekek beleegyezésével, akaratával történt minden.

Az edző 2018-ban hirtelen nagyon mélyen hívő lett, és egy neoprotestáns szektába kezdett járni az egyik, általa megrontott fiú édesanyjával. A nőt később sikerült kiszakítania a családjából, ma pedig már együtt is élnek.

Fekete Márton a hazai küzdősportélet ismert alakja, újpesti edzőtermét a sportért és ifjúságért felelős egykori államtitkár, Simicskó István adta át annak idején. Önkormányzati lakása is volt a kerületben, de az ügy kirobbanása után mindkét helyről mennie kellett.

Ezúttal egy fővárosi karateedzőről derült ki, hogy pedofil és fiatal fiúkat tart szexrabszolgának (+név és arc)

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)