Egy újabb Hammerbande tagot tartóztatott le a német rendőrség

Körülbelül húszra tehető azon szökésben lévő személyek száma, akik a Lina Engelhez köthető Hammerbande tagjai. Egy antifa terrorista most azonban horogra akadt Németországban

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A legtöbb szökésben lévő terroristának  a hatóságok egyelőre bottal ütik a nyomát, köztük annak az Anna Christine Mehwaldnak, akit a magyar hatóságok helyeztek bűnügyi felügyelet alá, s csupán e-mailben kell(ene) jelentkeznie a magyar rendőrségnél, azonban ő elengedését követően rögtön felszívódott.

Azonban december 11-én a SOKO Linx (a baloldali szélsőségesekkel foglalkozó speciális rendőrségi egység elnevezése) sikeres razziát hajtott végre Berlinben: a Türingiából származó Simeon Ravi Truxot (mozgalmi nevén Maja) letartóztatták, aki ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben.

Németországi antifa honlapok sajnálkozva adták hírül, hogy “Majával” keményen bántak a különleges egységek: elfogása során állítólag átdobták egy üvegajtón, aminek következtében az antifa terrorista több vágást is szerzett a testén.

Trux 2000. december 14-én született Jénában. Azzal gyanúsítják, hogy más baloldali szélsőségesekkel együtt 2023 februárjában részt vett a budapesti embervadászatokban, mely során több embert brutálisan félholtra vertek. A vád ellene súlyos testi sértés. Simeon Ravi Truxot a következő napokban a Drezdai Kerületi Bíróságon állítják a vizsgálóbíró elé.

Úgy tudni, hogy a magyar hatóságok egyelőre nem kérték a kiadatását. A 23. születésnapját az őrizetben ünnepelheti. Bízzunk benne, hogy hamarosan a magyar börtönök és a színtelen rabok vendégszeretetét is megismerheti!

Ugyanezen a napon ismét elhalasztották a Gabriele Marchesi 23 éves olasz állampolgár kiadatásával kapcsolatos tárgyalást Milánóban, akit szintén azzal gyanúsítanak, hogy részt vett a budapesti támadásokban.

A bíró úgy döntött, hogy kérdéseket tesz fel a magyar kormánynak a börtönviszonyokkal kapcsolatban, és garanciákat kér az eljárás lefolytatására és az igazságszolgáltatás függetlenségére vonatkozóan…

Az ezzel kapcsolatos következő tárgyalásra 2024. január 16-án kerül sor.

Vádat emeltek a Budapesten embervadászatot tartó antifák ellen

Antifaterror: a Hammer banda rémtettei

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)