Az LMBTQP-propaganda álproblémaként kezelésére indítanak képzést Szegeden

Külön képzés indul arra Szegeden, hogyan kell álproblémaként kezelni az LMBTQ-propagandát. Mi több, liberális kommunikációs paneleket is elsajátíthatnak a jelentkezők, nem csak a genderlobbiról, hanem Brüsszelről és Sorosról is – mindezt egy olyan civil szervezet szervezésében, amelyet Soros támogat.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A képzés leírásában a genderlobbitól, Sorosig mindent csak kormányzati propagandának titulálnak, amelynek szerintük semmilyen valóságalapja nincs.

Számtalan különböző szervezeten keresztül pénzelik Nyugatról az LMBTQP mozgalmakat, amely tagadása azért is megmosolyogtató, mert ezt többször is bevallották már a szervezetek. A képzést szervező Háttér Társaság honlapján mai napig megtalálható, hogy 2012 óta támogatja őket Soros egyik szervezete, majd 2013-ban azt is részletezték, pontosan miket is valósítanak meg Soros dollárjaiból.

Az LMBTQP-propagandát azonban nem csak Soros támogatja. Miután kormány a gyermekvédelmi törvénnyel meggátolta a civil szervezetek iskolai térhódítását, azzal próbáltak kiskaput szerezni, hogy a liberális pedagógusoknak tartottak “továbbképzést”. A leírás szerint a képzés elvégzése után a tanárok “be tudnak építeni szexuális és nemi kisebbségeket érintő tartalmat az óráikba”, “eligazodnak az LMBTQI fogalmak között”, valamint “ismerik a homofób és transzfób törvény negatív társadalmi hatásait.”

A képzést idén több szegedi pedagógus is elvégezte, amelyet az Európai Bizottság közel 30 millió forintnyi euróval támogatott.

Nyíltan vállalták, kisgyerekeket is “érzékenyítenének”

A gyermekvédelmi törvény bevezetése előtt számos iskola bukott le, hogy úgynevezett érzékenyítések zajlottak kötelező iskolai órák keretén belül, a szülők tudta nélkül. Az ilyen foglalkozásokon a gyerekeknek olyan szituációs játékokat is el kellett játszaniuk, ahol egyiküknek transzként kellett érvelnie, hogy fiúként, ha lánynak érzi magát, miért öltözhet együtt a lányokkal.

Ezek után pedig a Háttér Társaság egy olyan új képzés indít, amelynek célja az LMBTQP-propaganda álproblémaként állítsa be, mintha nem lenne negatív hatása a gyerekeinre. Nem először próbálkoznak ilyennek, hiszen a gyermekvédelmi törvény óta az LMBTQP-lobbi folyamatosan parodizálja a törvényt, mind a lobbi iskolákból való kitiltását, mind pedig a nem gyermekeknek való, LMBTQP témájú könyvek becsomagolását.

Óvodai transzügyi felvilágosítást finanszíroz a német családügyi minisztérium

LMBTQP-propaganda mesére került rá a 18-as karika Oroszországban

(Szeged Ma nyomán Szent Korona Rádió)