A Facebook cenzorai szerint Jézus születésének története “durva tartalom”

Miközben a Facebookon a zsidó szervezetek és az LMBTQP-lobbisták szabadon hirdethetik az eseményeiket és a propagandájukat, addig a cenzorokat inkább a keresztény karácsony zavarja.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A liberális agymosás se a “függetlenobjektív” tényellenőröket, se a Facebook mindig éber cenzorait nem zavarják. Nem úgy a keresztény tartalmak, melyeket már akkor is tilthatnak, ha azok egyébként nem ütköznek semmilyen szabályba.

Így járt most az M1 Híradó is, mely beszámolt arról, hogy a Vörsi betlehem idén immáron 60 négyzetméteren mutatja be Jézus születésének történetét. A teljes szöveg így szólt:

“Mától látogatható Európa legnagyobb beltéri betleheme. A Vörsi betlehem idén már 60 négyzetméteren mutatja be Jézus születésének történetét. A figurákon kívül, kizárólag természetes anyagokat használtak a díszítéshez. A betlehemre a világ minden pontjáról kíváncsiak.”

Ennyi. Semmi más nincs a nagyjából 1 perc 15 másodperces híradásban. A Facebook cenzorait azonban Jézus és a kereszténység mégis annyira érzékenyen érintette, hogy a videót lekorlátozták, és a lejátszás előtt egy figyelmeztetést kapunk, miszerint a felvétel “Erőszak vagy durva tartalom”.

Véleménydiktatúra: Letiltották a Fidesz-közeli Pesti Srácok Facebook oldalát

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)