Korrepetálni kérték fel, de fajtalankodott a 13 éves kisfiúval egy kaposvári buzi

A Kaposvári Járási Ügyészség hatalmi, befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaélés és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás miatt emelt vádat azzal a hatvanas éveiben járó, letartóztatásban lévő LMBTQP férfival szemben, aki arra használta fel a kiskorú fiúval kialakított bizalmi kapcsolatát, hogy megrontsa őt, olvasható az ügyészség közleményében.

Kövesd Telegram csatornánkat

A férfi 2022 decemberében az egyik családtagon keresztül ismerkedett meg a 13 éves sértettel. A vádlott ezután a kiskorú fiúval és a családjával egyaránt bizalmi kapcsolatot épített ki, így a szülők jóváhagyásával tartotta a kapcsolatot a sértettel, akik az várták az idősebb férfitól, hogy a tanulmányait illetően terelje jó irányba a fiút.

Az LMBNTQP személy 2023 februárjában a kocsijába csalta a beleegyezési korhatárt még be nem töltött sértettet, majd egy félreeső helyre hajtott, ahol szexuális cselekményt végzett vele.

A vádlottnak ezenkívül amiatt is felelnie kell, hogy az egyik nagyatádi áruház önkiszolgáló kasszájánál négyszer is úgy húzott le értékesebb termékeket, hogy azokra olcsóbb árucikkek vonalkódját ragasztotta, amivel 10 ezer forintot meghaladó összegű kárt okozott.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a letartóztatásban lévő férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetés, közügyektől eltiltás, valamint a tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyekkel kapcsolatos foglalkozásoktól történő végleges hatályú eltiltás kiszabására tett indítványt.

Hét évet kapott az a pedofil férfi, aki kiskorától kezdve zaklatja tőle sokkal fiatalabb féltestvérét

Csecsemőkről készített szexuális felvételeket találtak a pápai homoszexuális pedofil telefonján

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)