Börtönbe vonul a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője

“Börtönbe vonulok ma és nem azért, mert nem tudom kifizetni a börtönbüntetésre átváltoztatott pénzbírságot, hiszen nagyon sokan felajánlottátok, a családom, a bajtársaim, hogy kifizetek helyettem, de én arra kértelek benneteket, hogy ne fizessétek ki, hiszen én sem teszem” – jelentette be sajtótájékoztatóján László Attila, a MÖM elnöke.

Kövesd Telegram csatornánkat

 Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Mint ismert, ez év februárjában egy spontán megmozdulás keretében a MÖM lezárta a debreceni akkumulátorgyár mindkét bejáratát, megbénítva ezzel átmenetileg az ott folyó munkálatokat. László Attila azt gondolta akkor, a spontán akció tettrekészségre sarkalja a magyarokat, és egyre többen folytatják majd a harcot amelyet a magyar termőföldek, ivóvíz, az idegen gazdasági érdek, és az etnikai átalakulás miatt meg kell tenni.

Az akkori spontán tiltakozó akciót, a felsőbb rendőri vezetés politikai utasításra a gyülekezési jog megsértése szabálysértésnek nyilvánította és megbüntetett érte hetvenezer forintra, amelyet nem vagyok hajlandó befizetni

– szögezte le László.

Hozzátette, ennek a tiltakozásnak a következő fokozata a mostani börtönbe vonulása. “Pontosan azért teszem, mivel egy újabb áldozatvállalásra van most szükség, hogy ezen keresztül is rávilágítsak az országban uralkodó helyzetre, és a honfitársaink szemét megpróbáljam felnyitni annak vonatkozásában, hogy ma Magyarországon milyen etnikai átalakulási folyamatok zajlanak, hogy húzzák ki a magyar emberek lába alól a talajt. Miként veszik el a földjeiket, az ingatlanjaikat, a vagyontárgyaikat és válunk majd szolgává a saját hazánkban” – fejtegette.

László Attila tiltakozik az ellen is, hogy “politikai parancsra egyes rendőri vezetők folyamatosan üldözik őt, hogy félreállítsák”. “Szabálysértési és büntető ügyeket kreálnak ellenem, rendőrségre idézik be, kihallgatják a bajtársaimat azért, hogy fogást találjanak rajtam. Szabályosan üldöznek bennünket, azokat a magyar embereket, akik csak adnak ennek a társadalomnak a szabadidejük és az anyagi erőforrásaikat feláldozva segítenek a bajbajutottakon” – magyarázta.

Kiemelte:

napjainkra már mindenki számára egyértelművé vált, hogy a jelenlegi kormány nem a magyar érdeket képviseli, hanem tökéletes kiszolgálója annak a nemzetközi háttérhatalomnak, amely a modernkori rabszolgaság kiépítését tűzte ki célul Magyarországon.

A MÖM vezetője ezért is hangsúlyozza, mennyire fontos, hogy az emberek időnként kilépjenek a komfortzónájukból, összefogjanak, és tiltakozzanak az idegen térhódítás ellen.

Össze kell fognunk és fel kell sorakoznunk egymás mellé, hogy közös erővel elzavarjuk az álnemzeti kormányt, amely uralkodása, mint látható, a lassú nemzethalálhoz vezet – folytatta.

Rámutatott, Magyarországon van egy olyan párt politikai erő, a Mi Hazánk Mozgalom, amely készen áll arra, hogy vezesse ezt az országot, és van egy civil közösség, a Magyar Önvédelmi Mozgalom, amely hivatott arra, hogy egységesítse a magyar társadalom tagjait.

“Én most börtönben vonulok, de hamarosan kiszabadulok és onnan kezdve megkettőzött erővel fogok és fogunk harcolni a bajtársaimmal azért, hogy ezt az országot visszaadjuk a jogos tulajdonosának a magyar embereknek” – ígérte.

“Legyen ez a mai nap annak a példája, hogy tudatosítsam honfitársaimban azt, hogy itt az ideje az összefogásnak és amikor a tettekre van szükség akkor ne otthonról a mobiltelefonról szurkoljanak nekünk, hanem álljanak mellénk. Igen ez áldozattal jár, de áldozat nélkül, nem lesz győzelem és ha így folytatjuk akkor hamarosan nem lesz otthonunk, és nem lesz hazánk sem” – zárta beszédét László Attila.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)