Hányinger: Lakatos Márk szivárványszínű szoknyában, menyasszonynak öltözve vonaglott Budapesten

Az aberrált divattervező meg is magyarázta, hogy miért tárta a közönség elé ezt a meglehetősen gusztustalan vizuális élményt. Aki szerint nem baj, hogy ezt gyerekek is látják, azzal súlyos problémák vannak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Lakatos Márk divattervező menyasszonyi ruhában, szivárvány színű szoknyában, hosszú műszempillával és harisnyában futkorászott a rakparton.

A divattervező Instagram-oldalára töltött fel egy rövid, de annál döbbenetesebb videót, amiben kifestve, igazi menyasszonynak öltözve vonaglott a Friedrich Born rakparton. A videóhoz fűzött kommentárja szerint világéletében a ruhákkal kommunikált, bár ez esetben nehéz dekódolni az üzenetet.

“Háromévesen már menyasszonynak öltöztem. Ezért is éreztem azt egész életemben, hogy a ruháknak óriási energiája van, és szavak nélkül is beszélnek rólunk”

– fogalmazott. Azért, hogy másoknak is érthetőbb legyen ez a meglehetősen furcsa vizuális élmény leírta, hogy ez

egyrészt királynői ruha, másrészt egy mázsás súly, amit sok meleg egész életén át cipel. Mégis gyönyörű és felszabadító érzés”

– tette hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mark Lakatos (@markolakatos) által megosztott bejegyzés

Mindenki, aki nem emeli fel a szavát a Pride és az LMBTQP-lobbi ellen, gondolja át, hogy szeretné-e, ha a gyermeke rendszeresen ilyen torzszülöteket látna az utcákon.

Gyermekjogi szervezetek segítségével népszerűsítik hazánkban az aberrált családmodellt

“A gyerekeket kell trójai falóként az LMBTQP-lobbi szolgálatába állítani” – Hátborzongató képet fest Brüsszel LMBTQP-stratégiája

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)