Gyermekjogi szervezetek segítségével népszerűsítik hazánkban az aberrált családmodellt

A Szivárványcsaládokért Alapítvány gyermekmegrontó kártyajátékot, videós- és podcastsorozatot készített, melyben az aberrált családmodelleket népszerűsítik. A novemberben induló LMBTQP-propaganda kampányuk videókban, podcastokban és játékokban terjeszti a nem normális családmodelleket.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Gyermekmegrontó kártyajátékot, videó- és podcastsorozatot készített a Szivárványcsaládokért Alapítvány. A család az család kártyajátékban az aberrált családok különböző formáit ismerhetik meg a játékosok. A játék bemutatásával egyszerre induló videós kampányban és podcastsorozatban pedig az ilyen családokban élő ismert emberek mesélnek a maguk családjáról. A videókban megszólal többek között Járai Kíra, Ábel Anita, Pál Márton vagy Linczényi Márkó.

A Szivárványcsaládokért Alapítvány évek óta azon dolgozik, hogy lerombolja az emberekben a hagyományos családmodellek képet, és ezzel a kampánnyal is ezt próbálják elérni, miközben magukat közhasznúnak nevező családsegítő szervezetnek adják ki.

A novemberben induló LMBTQP-propaganda kampány három részből fog állni: videós, podcast és játék formában is bemutatják a nem normális családmodelleket.

Az aberrált kártyajáték 2023. november 20-tól a megvásárolható az elsődlegesen gyermekkönyveket forgalmazó Pagony könyvesboltokban, valamint a Book24 és Partizán hálózataiban, ezzel sem rejtve véka alá, hogy legfőbb céljuk a gyerekek megrontása.

A biztos eredmény – agymosás – érdekében a kidolgozáskor pszichológusok és mentálhigiénés szakember segítségét vették igénybe.

A kártya létrejöttét támogató “szakmai” szervezetek között ismételten magukat gyermekvédő nonprofitnak vallókkal találkozhatunk: Család, Gyermek, Ifjúság Közhasznú Egyesület, Emberség Erejével, TASZ, Budapesti Korai Fejlesztő Központ, Menedékház Alapítvány…

A Budapesti Korai Fejlesztő központ támogatói között megtaláljuk a miniszterelnökséget, a Bethlen Gábor alapot, Emberi Erőforrások Minisztériumát, de a Családbarát Magyarországot is. Ez, a kormányzat felől támogatásokban részesülő 0-3 éves korú gyermekekkel foglalkozó központ is támogatja a gyermekmegrontást! 

A Menedékház Alapítvány, melynek kiemelt támogatója a Magyar Nemzeti Bank, szintén foglalkozik gyermekvédelemmel is. Vajon a deviancia propagálása a gyermekvédelem?

A fejlesztő központ támogatói

Az Emberség Erejével is bezsebelt a Széchenyi 2020 keretében pár millió forintot…

“A gyerekeket kell trójai falóként az LMBTQP-lobbi szolgálatába állítani” – Hátborzongató képet fest Brüsszel LMBTQP-stratégiája

Kezdhetünk hozzászokni: folytatódik a tanárok LMBTQP érzékenyítése uniós támogatásból

(Szent Korona Rádió)