“A gyerekeket kell trójai falóként az LMBTQP-lobbi szolgálatába állítani” – Hátborzongató képet fest Brüsszel LMBTQP-stratégiája

Miközben az EU roskadozik a migráció és  a vele járó problémák súlya alatt, Brüsszelnek nincs jobb dolga mint hatalmas méretű LMBTQP kampánysorozatot indítani.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Miközben az Európai Unió súlya folyamatosan csökken a világban, Brüsszel a valós problémák megoldása helyett vagy újakat generál (bevándoroltatás, Oroszország és Kína elleni szankciók) vagy pótcselekvéssel, például a szélsőliberális indoktrinációval foglalkozik – írja a Tűzfalcsoport.

A tényfeltáró portál szerint ennek ékes példája a 2020–2025-ös LMBTQP-stratégia, amelynek keretében súlyos pénzeket költenek társadalom-mérnökösködésre, érzékenyítésre és befolyásolásra. A Tűzfalcsoport szerint ezek a kérdések nem befolyásolják a GDP növekedését és a Nyugaton kívül senkit nem érdekelnek, ezen kívül pedig az, hogy az EU diplomáciai és külgazdasági eszköztárát az LMBTQP-lobbi szolgálatába állítják, inkább gyengíteni fogja a közösséget.

Bár a stratégia szerint a másság, a sokszínűség érték, a célkitűzései valójában ezzel szöges ellentétben állnak. Az egészet áthatja az intolerancia, és a demokrácia semmibe vétele. Az egyik fejezet konkrétan arról szól, hogy a nemzeti jogalkotásokat megkerülve, Brüsszelből kell kikényszeríteni bizonyos intézkedéseket, például a buziházasság elfogadását

– írják. A Tűzfalcsoport a konkrét intézkedéseket is bemutatja; ilyen például az, hogy a szólásszabadság védelmére hivatkozva uniós szintű bűncselekménnyé nyilvánítanák az LMBTQP-közösség elleni gyűlöletbeszédet, és nyomást helyeznének az internetes tartalomszolgáltatókra, hogy minden eszközzel lépjenek fel az LMBTQP-ellenesnek vélt tartalmak ellen. Ezenkívül a portál szerint a nemek közti egyenlőség égisze alatt többek között arra köteleznék az uniós vállalatokat, hogy alakítsanak ki inkluzív munkakörnyezetet, és tegyék kötelezővé az LMBTQP-szótár használatát, az antidiszkriminációs képzéseket stb.

Migrációs szempontból is őrült ötletek láttak napvilágot: a migrációs politikában például kiemelnék az LMBTQP-bevándorlókat, akik számára külön eljárásrend, bánásmód kidolgozását sürgetik; gyakorlatilag ez oda vezethet, hogy bárkit, aki magát LMBTQP-érintettnek mondja, és olyan országból érkezik, ahol az EU szerint ezért üldöztetés fenyegeti, be kell fogadni. Az egyik leghátborzongatóbb felvetés viszont az, hogy a gyerekeket kell trójai falóként az LMBTQP-lobbi szolgálatába állítani.

A fiatalok kritikus szerepet játszanak a befogadó társadalmak építésében

– olvasható a stratégiában.

Hatalmas méretű migránsgettók építését tervezi Brüsszel Magyarországon

A szivárvány”családok” elismerésére kötelezhetik hazánkat?

(Pesti Srácok nyomán Szent Korona Rádió)