Köves Slomó – cionista gyermekérzékenyítés és logikai bukfenc Gáza-Trianon kapcsán

Köves Slomó a gyermekek érzékenyítésével és Gázával kapcsolatban is megszólalt. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Trianon és Gáza

Rövid videójában vázolja, hogy adott a Gázai övezet, ahol a zsidók már évezredek óta élnek, vitathatatlan ősi zsidó föld, és ahonnan lényegében puszta jóságból 2005-ben kivonultak a zsidók, és hagyták a palesztinoknak, hogy építsenek maguknak egy saját államot. Ráadásul évente tengernyi anyagi támogatást is kaptak. Szóval Köves Slomó világában csak azért, mert 2005-ben kivonult az izraeli hadsereg az övezetből, egyenes út nyílt arra, hogy a földi paradicsomot hozzák létre a palesztinok, de nyilván ők ezzel nem akartak élni, csak a terror érdekelte és érdekli őket. Arról nyilván nem ejt szót, hogy ez azért nem volt ilyen egyszerű, ugyanis a Gázai övezet Izrael hathatós “segítségével” a továbbiakban sem volt több, mint egy kilátástalan gettó, amit Izrael úgy fojtogatott, ahogy csak tudott. Ilyen erővel és egy jó adag cinizmussal megfűszerezve megkérdezhetnénk, hogy a lengyelországi zsidóság miért szervezte meg a varsói gettólázadást, hiszen sok zsidó volt egy helyen, etnikailag homogének voltak (ahogy erre hivatkozik a palesztinok esetében Köves Slomó), de nyilván mindannyian tudjuk, miért fals ez a fajta érvelés. Az meg egyenesen bizarr, hogy Trianont citálja ide, hogy az egész olyan, mintha azután, hogy Erdélyt Romániához csatolták, az akkori magyar kormány kitelepítette volna Erdély magyar lakosságát, mert szerinte ezzel egyenértékű a 2005-ös zsidó kivonulás Gázából…

Cionista érzékenyítés

Ha gyermekkori vagy óvodai érzékenyítésről hallunk, akkor mindenkinek az LMBTQP-lobbi tevékenyége jut eszébe. Ugyanis ők azok, akik már a legkisebbeket is “felvilágosítanák”, hogy nem csupán két nem, a férfi és a nő létezik, hanem megszámlálhatatlanul sok. Azonban Köves Slomó, Magyarország vezető rabbija is a gyerekek körül lát tennivalót, egész pontosan már a legkisebb korosztályban küzdene a pro-Izrael szemlélt mellett:

Felháborodott szülők, TEK-esek által kísérgetett diákok Felcsúton a zsidó focicsapat miatt

Köves Slomó: A mi harcunk mindenki harca

(Kuruc.info és Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)