A Hunnia per letartóztatott áldozatai felmentésért folytatott harcról fog szólni a 616. Hétvezér Est

Budaházy Edda és György lesznek a 616. Hétvezér Est vendégei, amelynek témája a Hunnia per elítéltjeinek,  köztük dr. Szücsi Frigyesnek és Tián Csabának, a felmentéséért folytatott harc. Az esemény ajánlóját alább olvashatják.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Tisztelt Honfitársak!
Tisztelt Szerkesztőségek!
Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Budaházy Edda és György lesz a 616. Hétvezér Est előadó vendége. Szomorú aktualitása ennek az estnek, hogy 5 nappal korábban, Halottak napján, 2023. november 2-án hirdettek ítéletet az ún. “Hunnia per” három korábbi, azonban a végrehajtás alól ideiglenesen felfüggesztett elítéltjeinek ügyében, az őket korábban börtönbüntétesre ítélő bíró szavait idézve: “társadalmunknak hasznos tagjait”, azaz P. Gergely mellett két Fejér vármegyei tisztességes honfitársunkat is, Szücsi Frigyes vezető régészt és Tián Csabát több éves börtönbüntetésre ítélve!

Nem véletlenül választottuk most a szokásos arcképek helyett ezt a plakátot, amely éppen az ítélet végrehajtás előtt 7 évvel zajlott kiállásra szólított minket a koncepciós per vádlottainak felmentése érdekében!

A legenyhébb megfogalmazásban is a jogszolgáltatás csődje és/vagy megcsúfolása ez a per. Csak valódi igazságszolgáltatás az, ami elfogadható Szücsi Frigyes és vádlott társai ügyében, ami már csak a köztársasági elnök által a vádak és ítélet alóli teljes felmentés lehet! A Budaházy bizottság lehetőségeihez mérten mindent megtett és -tesz azért, hogy megyénk e két jeles polgára ügyében igazságszolgáltatás történjék, azonban – bármennyire megdöbbentő is – a köztársasági elnöknő a mai napig nem tett semmit a két – nem túlzás – ártatlanul és az eljárási és jogszabályokat is teljesen mellőző, áthágó, alaptalanul és másfél évtizedig elhúzódó koncepciós eljárásban elítélt teljes felmentése érdekében.

Előzetesként ajánljuk mindenki figyelmébe Szücsi Frigyes előzetesen közzétett nyilatkozatát az ügyben:

 

A Hunnia perben elítélt, s a köztársasági elnöknő által a büntetés végrehajtás alól korábban felmentett Budaházy Györggyel és testvérével, Eddával arról beszélgetünk ezen a Hétvezér Estén, hogy mi történt, történhet és mit tehetünk még a valódi igazságszolgáltatás érdekében.

Ajánljuk figyelmükbe a Hétvezér Esték programját, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt

2023. év Őszutó – Szent András – Enyészet – november havának 7. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházban
(Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.)
Budaházy Edda és György közreműködésével
Halottak napi ítélet végrehajtás
címmel zajló beszélgetésre

Csintalan Sándor: Nem kérem, hanem követelem a kegyelmet!

„Amikor ezt a felvételt hallgatják, én már valószínűleg nem lehetek Önök között…” – Dr. Szücsi Frigyes üzenete

(Fejér Szövetség nyomán Szent Korona Rádió)