Terrortámadásra hivatkozva hergeli a palesztinok ellen a Brit Külügyminisztérium a Forma-1 rajongókat

Terrorcselekmény gyanújával uszítja a Hamász ellen a Forma-1 rajongókat a cionista sajtó. Hiába cáfolta a FIA ezeket az állításokat, a Brit Külügyminisztérium “figyelmeztette a veszélyre” a versenyhétvégére kilátogató embereket.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Idén is az Abu Dhabiban rendezik a Forma-1 záró futamát november 24-26. között, viszont máris elindult a pánikkeltés a hétvége körül. A Sky Sports arról számolt be, hogy a Hamász “terrortámadással fenyegette” meg a versenyhétvégét, amit a filoszemita sajtók rögtön fel is kaptak, és kezdték el terjeszteni a hírt (köztük a Fidesz zászlóshajó Origo), annak ellenére, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség határozottan cáfolta azt.

Cionista barát hírportálok ezzel is csak azt akarják elérni, hogy az emberek Izraellel szimpatizáljanak, hiszen a palesztin “terroristák” elveszik tőlük a szórakozásukat.

Egyébként nem ez az első eset, hogy az arab országban háború miatt tartják veszélyesnek a helyszínt, sokan emlékeznek még arra, hogy a tavalyi Szaúd-Arábiában megrendezett versenyt rakétatámadás zavarta meg. A pilóták most attól félnek, hogy a térségben zajló palesztin-izraeli háború miatt veszélyben van az idei év utolsó versenye.

Most viszont sokkal inkább a Brit Külügyminisztérium kelti a pánikot azzal a közleményével, miszerint az Egyesült Arab Emírségekben “nagyon valószínű” a terrortámadások kockázata.

A tavalyi rakéta támadások, és az idei “terror veszély” után már csak az a kérdés, hogy ha a nyugati országok ennyire félnek a keleten zajló konfliktusoktól, amelyek pont a nyugati világrend ténykedései miatt alakultak ki, akkor miért viszik ezekbe az országokba az “európai emberek szórakozását”, és miért lehet évről évre egyre több közel-keleti pályával találkozni a versenynaptárban. Mert így a legkönnyebb például a néger, LMBTQP-lobbista Hamilton sisakjaival az a deviáns lobbit terjeszteni a konzervatív országokban?

Cionista terrort alkalmaz az MLSZ: palesztin zászló a lelátón “érzékenységet sértő cselekedet”

Vatikánban is a keresztényüldöző cionisták pártjára álltak

(Origo-GP Hírek nyomán Szent Korona Rádió)