Megtartja a transzként viselkedő férfiak női kedvenzményes nyugdíját a Fidesz

Az LMBTQP-lobbi elérte, hogy a Fidesz által korábban benyújtott törményjavaslat, ami teljesen érthető módon csak a született nőknek engedélyezné a kedvezményes nyugdíjat, visszavonásra kerüljön. Így most a férfinak született transznemű nők is 40 éves körukban mehetnek nyugdíjba.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Visszavonta a Fidesz-KDNP a férfinak született transznemű nőket a Nők40 kedvezményből jogosan kirekesztő javaslatot. Ezentúl már nem csak a nők részesülnek a “női” kedvezményben, hanem a deviáns, vagy magukat a kedvezmény miatt annak valló férfiak is.

A “transz nők” nyugdíjazásának kérdése idén nyáron vált a szélesebb társadalom előtt is ismertté, a külföldről pénzelt Háttér Társaság Jogsegélyszolgálat által elkövetett létrontó lobbitevékenységének köszönhetően.

A törvényjavaslat benyújtásakor megállapították, annak elfogadása szembemenne az Európai Unió Bíróságának normalitást semmibe vevő döntésével és az Európai Unió transzneműeket a normálisok fölé helyező jogába ütközne, így Magyarországnak akár egy kötelezettségszegési eljárással is szembe kellene néznie, úgyhogy a szokásos zsarolás ismét bekerült a képbe. Mivel az Európai Unió Bírósága korábbi döntésekor megszülető testület megyegyezik a mostanival, ma is kimondaná az LMBTQP-nek többletjogokat biztosító EU-jog “sérelmét”, ezért inkább gyáván visszavonták azt törvényjavaslatot.

Kilobbizta a Háttér Társaság: női korkedvezménnyel mehetnek nyugdíjba a transzok

A Háttér Társaság nagy bánatára benyújtották a törvényjavaslatot: Mégsem jár a „Nők40” a transzoknak?

LMBTQP témában nyitott érzékenyítő részleget egy Szegedi könyvtár

(Humen – Szent Korona Rádió)