Kiderült: A kábítószertúladagolás ölte meg George Floydot a boncolás szerint

Kiderült, ami eddig is sejthető volt, hogy a BLM terrort kiváltó George Floyd halálát nem feltétlenül az őt jogosan és szakszerűen elfogó rendőr okozta, hanem a hosszú évekig tartó droghasználat és a fentanil túladagolás játszott közre jelentős mértékben az esetben.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Tucker Carlson, az amerikai jobboldali újságíró George Floyd ügyét elemezte az X-en közzétett műsorában, elmondva, hogy a 2020-as eset kapcsán terjedő “rasszista rendőri gyilkosság” narratíva nem felel meg a valóságnak.

Rámutatott, hogy a minnesotai bírósági ügy során a hivatalos boncolási jegyzőkönyv alapján George Floydot nem ölték meg, halála drogtúladagolás és más természetes okok következménye volt. Ezen állítása szerint

a hosszú évekig tartó droghasználat és a fentanil túladagolás is közrejátszott a tragikus esetben.

Műsorában vendégként szereplő Vince Everett Ellison író azt is kimondta, hogy

a demokraták George Floyd ügyét azért emelték ki, mert megfelelt a tipikus fekete fehér demokratának, akit példaként állíthatnak be, és ennek a narratívának köszönhetően sikerült őt ünnepelniük, annak ellenére, hogy sorsa tragikus volt.

Akármi is okozta a halálát, végső soron kijelenthető, hogy sem a rendszeres nagy mértékű kábítószer fogyasztás, sem a sorozatos bűnelkövetések utáni rendőri intézkedésnek való agresszív ellenállás nem egy életbiztosítás, főleg nem az USA-ban.

Kanye West: George Floyddal a drogtúladagolás végzett

Újra végigsöpörhet a BLM-terror az Egyesült Államokon?

(Vadhajtások – Szent Korona Rádió)