Hét cigányt köröz a rendőrség a hatvani lövöldözéssel összefüggésben

Hét cigány ellen adott ki elfogatóparancsot garázdaság miatt a rendőrség a múlt pénteki Hatvanban történt leszámolás miatt miatt. A Heves Vármegye Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy ezt a hét személyt keresik.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Az adatlapokon jól látszik, hogy a körözött személyeknek ugyanaz a vezetéknevük. Közülük öten Hatvanban, egy fő Gyöngyösön, egy pedig Lőrinciben született.

A birtokunkba jutott felvételen jól látszik és hallatszik, hogy több jármű érkezik a település egyik házához, majd gumilövedékes fegyverrel, botokkal, kardokkal és baseball-ütőkkel felszerelkezve gyakorlatilag megostromoltak egy házat.

 

A felvételen az is jól hallatszik, hogy több lövés is dördül és valaki folyamatosan arra buzdítja a társait, hogy lőjön le valakit.

A megtámadott család tagjai a Híradónak azt mondták, hogy távoli rokonaik voltak a támadók .Elmondásuk szerint egy idős férfit és egy fiút fejbe lőttek, egy férfinak pedig megvágták a kezét a péntek esti támadás során.

Egy régi problémás ügy autentikus cigány megoldása volt a leszámolás.

A Hatvani Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított büntetőeljárást az ügyben. Értesüléseink szerint eddig még senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként a balhézók közül.

Kátrányos helyzetű családok balhéztak Szombathely főterén

Két cigány klán támadt egymásnak Hatvanban, minden eleme előkerült egy tipikus cigány leszámolásnak

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)