Londonban 50000-es palesztinbarát tüntetés tartottak

Hatalmas tömeg tüntetett Londonban a palesztin szabadságharcosokért. Többek között a BBC ellen is tiltakoztak akik a cionisták háborús bűneit támogatják. A résztvevők nagyrészt migránsok voltak. Ha ekkora a harci kedvük, és utálják Izraelt, mondjuk irányt vehetnének a Közel-Keletre. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Egy palesztinbarát tiltakozó csoport vállalta magára, hogy vörös festékkel leöntötte a BBC székházát, azzal vádolva a műsorszolgáltatót, hogy “vér tapad a kezéhez” az Izrael és a Hamász közötti háborúról szóló tudósításai miatt.

A Palestine Action nevű szervezet áll incidens mögött, amely szombaton kora reggel történt a Broadcasting House-nál. Azt állította, hogy a műsorszolgáltató “hozzájárulást gyárt Izrael háborús bűneihez”.

A korábban Twitter néven ismert X-en posztoló csoport a következőket írta:

“A Palestine Action üzenetet hagyott az éjszaka folyamán a BBC-nek: a megszállás hazugságainak terjesztése és az izraeli háborús bűncselekményekhez való hozzájárulás gyártása azt jelenti, hogy palesztin vér tapad a kezéhez #ShutBBCDown”.

A Palestine Action egy aktivista csoport, amely polgári engedetlenségi taktikákat alkalmaz, és elsősorban az izraeli fegyvergyártó Elbit Systems brit gyárait veszi célba.

A Metropolitan rendőrség közölte, hogy nem történt letartóztatás az eset kapcsán.

 

A BBC volt a kiindulópontja a palesztinokkal való szolidaritási tüntetésnek, amelyre szombaton került sor. A tüntetők az épület előtt gyűltek össze, mielőtt London központjába vonultak.

A palesztin szabadságharcosoknak valószínűleg nagyobb segítséget jelentenének az európai migránsok, ha az európai tüntetések helyett inkább harcolni mennének a terrorállam ellen mint a palesztin fiatalok.

Vatikánban is a keresztényüldöző cionisták pártjára álltak

Kína a palesztin nemzet jogaiért szólalt fel

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)