AZ X platform korlátozza a palesztin szabadságharcosokat támogató posztokat

Vasárnap az  X (Twitter) platform szabályainak “megsértése” miatt korlátozták  Irán legfelsőbb vezetőjének, Sayyid Ali Khamenei imámnak a bejegyzését.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Bár a platform végül megengedte, hogy az oldalon maradjon a poszt, mert “a közérdeket szolgálhatja, ha a bejegyzés továbbra is elérhető marad”. Azért a zsidó felet támogató posztok közül egy sem került korlátozásra.

A Hamász szabadságharcosainak Izrael elleni támadásáról szóló bejegyzésében az iráni vezető azt mondta:

“Ha Isten úgy akarja, a bitorló cionista rezsim rákfenéjét a palesztin nép és az ellenállási erők fogják kiirtani az egész régióban.”

Az X tulajdonosa, Elon Musk a posztra reagálva megjegyezte, hogy “Khamenei hivatalos álláspontja egyértelmű, hogy Izrael felszámolása a tényleges cél, nem csak a palesztinok támogatása”.

“Ez nem fog megtörténni. Minden, ami valójában történik, évtizedről évtizedre, az erőszak és a bosszú véget nem érő körforgása” – tette hozzá. “A gyűlölet tüzének szítása nem működik. Talán itt az ideje valami máson gondolkodni.” Fogalmazott lagymatag pacifizmussal a milliárdos.

Jelentések szerint Irán segíthetett megszervezni az Izrael elleni támadást. “Az Iszlám Forradalmi Gárda múlt hétfőn adta meg az utolsó engedélyt Bejrútban” – közölte a Wall Street Journal.

A jelentésben idézett Hamász és Hezbollah  magas rangú tagjai megjegyezték, hogy az iráni Iszlám Forradalmi Gárda augusztus óta segédkezett a támadás tervezésében.

Kezdődik a palesztin népirtás, de hogyan lett a magyar hazafias oldal is cionista?!

Irán támogatja a palesztinok szabadságharcát

(The Postmillennial nyomán Szent Korona Rádió)