Bíróságra került Bódi Ábel és Rácz Zsófia nem mindennapi ügye (+VIDEÓ)

A pandémia alatt csak kevesen figyeltek erre, de egy blogon az az információ kezdett terjedni, hogy Bódi Ábel, miután szakított Rácz Zsófiával hencegni kezdett a nem mindennapi privát dolgaikról. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Bódi Ábel hungaristaként kezdte, majd fideszes megmondó lett belőle, végül eljegyezte Rácz Zsófiát. Ezt az eljegyzést akkor felbontották és Rácz már nem helyettes államtitkár. Hogy a kettő között milyen összefüggés volt, azt nem lehet tudni, viszont furcsa szexuális szokások ide, államtitkárság oda: az álompár a legújabb információk szerint újra együtt van, sőt már össze is házasodtak.

Egy blogra aztán több információ felkerült, stílusosan Valentinkor, február 14-én. IDE kattintva megtekinthető.

De kit érdekel ez az egész?

Senkit. Legalábbis jóízlésű embert nem szabadna, hogy érdekeljen ez a színvonal alatti adok-kapok. A jelentéktelen bejegyzést Bódi Ábellel együtt felejtette volna el mindenki, csakhogy az Identitás Generáció nevű gittegylet vezetője valamiért annyira fontosnak érezte ezt az ügyet, hogy feljelentést tett. Nem, nem a tartalom miatt, tehát elsősorban nem azt sérelmezi, amit leírtak, hanem azt akarja a bírósággal kinyomoztatni, hogy kik írhattak róla azon a bizonyos blogon.

Bódi így fogta magát és feljelentést tett, két embert a bíróság be is idézett. A Magyar Jelen ott volt a „tárgyaláson”, az ott készített videót elrettentő és közszolgálati jelleggel mutatjuk be az olvasóinknak. Mert az adófizetők pénzéből ilyen „ügyekkel” is foglalkozik a jogszolgáltatás.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)