Terjed az elmebaj – Egy újabb országban lett férfi a legszebb nő

Ezúttal Portugáliában lett egy férfi a szépségkirálynő. Marina Machete holland társa mellett a második férfi, aki női szépségversenyt nyert. A 28 éves férfi indulhat így november 18-án a Miss Universe 2023 versenyen El Salvadorban.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Machete-t – aki egyébként egy férfi – korábban “Miss” Palmelának választották. Mintegy öt éve légiutas-kísérőként dolgozik.

“Transznemű nőként sok akadállyal kellett megküzdenem, de szerencsére, és mindenekelőtt a családom miatt, a szeretet erősebbnek bizonyult a tudatlanságnál” – mondta a Miss Portugália csatornáján közzétett videóban.

Bár nem értünk a szépségversenyek világához, de abban biztosak lehetünk hogy az első lány aki szembejönne Barcelona utcáján szebb lenne ennél a lénynél.(a szerk)

Marina Machete az Instagram-fiókján azt írta, mennyire büszke arra, hogy ő az első transznemű nő, aki versenybe szállt a Miss Universe címért. “Több éven át nem tudtam részt venni, és ma büszke vagyok arra, hogy a döntősök e hihetetlen csoportjának tagja lehetek” – tette hozzá.

Legalább száz transz férfi jelentkezett a Miss Italia szépségversenyre

Hollandia szépségkirálynője egy beteg férfi lett

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)