Ha beszól a transzoknak akkor már nem jó a migráns miniszterelnök a briteknél?

Rishi Sunak brit miniszterelnök a Konzervatív Párt kongresszusán tartott záró beszédében a liberális média szerint “transzfób” kijelentéseket tett. Pedig csak annyit mondott, hogy: A férfi férfi, a nő pedig nő Manapság ennyi már elég hogy valakire a “transztfób” billogot rásüssék. De, hát aki a legújabb trendeknek nem fekszik le, az hiába migráns, akkor a ballib média már a “nácik” közé sorolja…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Sunak a kongresszuson azt akarta bizonyítani, hogy ő a konzervatív értékrend védelmezője. Ami valljuk be több mint poénos az országban tomboló LMBTQP-terrort tekintve.

“A szülők számára egyértelműnek kell lennie, hogy tudják, mit tanítanak a gyerekeiknek az iskolában a párkapcsolatokról. A betegeknek tudniuk kell, hogy a kórházban mikor beszélnek nőkről és férfiakról. Nem kényszeríthetnek minket arra, hogy elhiggyük, hogy az emberek olyan neműek lehetnek, amilyenek akarnak. Mert nem lehetnek. A férfi férfi, a nő pedig nő, ezt diktálja a józan ész” – idézi a miniszterelnököt a The Independent.

A témában még saját pártja is megosztott, a “konzervatív LMBTQP tagok”(jelentsen ez akármit is) hevesen tiltakoznak Sunak szavai ellen.

Sunak beszéde egyébként kísértetiesen hasonlít Margaret Thatcher, a Vaslady 1987-ben, hasonlóan a pártkongresszuson mondott szavaihoz, melyek így hangzottak:

“A gyerekek túl gyakran nem kapják meg azt az oktatást, amire szükségük van. Azt az oktatást, amit megérdemelnek. Akiknek azt kellene tanítani, hogy tiszteljék a tradicionális erkölcsi értékeket, azoknak a gyerekeknek most azt tanítják, hogy elidegeníthetetlen joguk van melegnek lenni. Mindezeket a gyerekeket azonban becsapják.”

 (Humenonline nyomán Szent Korona Rádió)