12 éves kislányt erőszakolt meg a szíriai migráns Németországban

Az ügyészség a migránst súlyos szexuális erőszakkal, rablással, testi sértéssel és emberrablással vádolja. A szíriai migráns ugyanakkor ártatlannak vallotta magát, és azt állította, hogy a 12 éves kislány gyereket akart tőle.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A németországi erfurti tartományi bíróságon folyik Bilal A. szíriai migráns pere, akit egy 12 éves kislány, valamint egy 33 éves ukrán menekült megerőszakolásával vádolnak. A számos bűncselekmény, amelyek miatt bíróság elé állítják, körbejárta a sajtót.

Az ügyészség több tucatnyi bűncselekménnyel vádolja a 19 éves fiatalembert, köztük súlyos gyermek elleni szexuális erőszakkal, rablással, testi sértéssel és emberrablással.

A migráns mindössze két évvel ezelőtt érkezett Németországba, de azóta hatalmas bűnlajstromot gyűjtött össze, többek között egy 12 éves kislány megerőszakolásával. A bíróságon azt mondta a váddal kapcsolatban: „A szex közös megegyezéssel történt. A lány azt mondta, hogy gyereket akar tőlem. Esküszöm, hogy nem bántottam senkit”.

A bíró azonban nem fogadta el a szíriai indoklását, és rámutatott, hogy a lány egyértelműen kiskorú volt a bűncselekmény elkövetésekor,

„Ha igaz, amit mond, akkor két egymást nem ismerő nő egymástól teljesen függetlenül tett volna hamis vallomást a rendőrségen. Miért kellett volna mindezt kitalálniuk?” – kérdezte a bíró.

Bilal A. állítólag alkohol és kábítószer fogyasztása közben találkozott áldozatával. Tavaly októbertől decemberig a beszámolók szerint több alkalommal órákra bezárta a lányt az édesanyja lakásába, miközben fenyegette, verte, rugdosta.

Az ügyészek szerint azonban nem a kislány az egyetlen, akit a migráns megerőszakolt. A férfi állítólag 2022 júniusában megerőszakolt, folytogatott és kirabolt egy ukrán nőt egy menekültszálláson. A bűncselekmények hosszú listája ellenére az elkövetőre mindössze öt év börtön vár, ha elítélik, és a büntetése többféleképpen is csökkenthető. Az ügyben várhatóan novemberben születik ítélet.

Lőfegyverrel mészároltak a migránsok Marseilleben – így intézik ők a konfliktusokat

53 éves nő fején ugrált egy migráns

(V4 Agency nyomán Szent Korona Rádió)