Mintademokrácia: börtönbüntetésre ítéltek egy 87 éves nőt Németországban, mert szidta a migránsokat

Íme, ez a haladó nagybetűs Nyugat, a mintademokráciák és jogállamok világa. Meg akarod védeni a hazádat a betörő migránshordáktól, és még téged zárnak börtönbe…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A németországi hatóságok elfogták azt a 87 éves nőt, aki hónapokig bujkált, miután a közösségi médiában közzétett, migránsok és menedékkérők elleni provokatív bejegyzései miatt börtönbüntetésre ítélték – írta a Remix News. A nyugdíjast hétfőn vették őrizetbe a rendőrök Rothenburgban, majd egy büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, hogy letöltse a nyolc hónapos börtönbüntetését.

A nőt tavaly egy verdeni bíróság ítélte el két Facebook-bejegyzés miatt, amelyekben a Németországba újonnan érkezett migránsok elleni védekezésre buzdított.

Az ítéletet egy másik, Rothenburgban működő bíróság helybenhagyta. Az idős nőnek meg kellett volna jelennie a bíróságon, de nem jelent meg, sőt több hónapra eltűnt.

A héten végül ellenállás nélkül letartóztatták otthonában. A rendőrség szóvivője nem árulta el, hogy a nő hol tartózkodott, amíg a hatóságok elől menekült.

A hatóságok közleménye a nőt „Reichsbürger”-ként, egy szélsőjobboldali csoport tagjaként és visszaesőként jellemezte. A Reichsbürgerbewegung mozgalom nem ismeri el Németországot független államként, mivel azt a szövetségesek által a második világháború után létrehozott konstrukciónak tartja. Támogatói XIII. Henriket, a német királyi család leszármazottját akarják német császárrá koronázni.

Lengyelország már a schengeni határat is kénytelen lezárni az illegális bevándorlók miatt

Lőfegyverrel mészároltak a migránsok Marseilleben – így intézik ők a konfliktusokat

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)