Ismét külföldi szélsőbaloldaliakat hív az országba a Vajnai-Noé páros

„Antifasiszta demonstrációt szervez az Európai Baloldal Sopronban, melyre Ausztriából is érkeznek tiltakozók. (…) Az antifasiszták október 7-én, 12 órakor gyülekeznek Sopronban, a vasútállomásnál, ahonnan később vonulást terveznek a városban” – adta hírül “A mi időnk” nevű szélsőbaloldali portál, a Vajnai Attila által vezetett Európai Baloldal portálja.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A tüntetés apropóját az adja, hogy Sopronban október 7-én egy neonácinak nevezett kongresszus kerül megrendezésre.

“A mi időnk” portál által közzétett plakáton szerepel az bevándorlást és az LMBTQP-t támogató Osztrák Kommunista Párt (KPÖ) logója is.

Az Európai Baloldal nemzetközi kommunista kapcsolatai már jó ideje közismertek. A Vajnai Attila és Noé Krisztina házaspárt szoros kötelék fűzi a Die Linke nevű baloldali párthoz, mely szervezet támogatást nyújt a németországi antifáknak.

Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy Noé Krisztina 2022. december 11-én Bécsben tartózkodott, ahol az antifa csoportok a budapesti támadásokat tervezték. Azóta egyértelműen bebizonyosodott, hogy a februári erőszakos akciók németországi elkövetői mind a Hammer-banda nevű szélbalos-anarchista terrorcsoport tagjai voltak. Már februárban megírtuk, azonban kénytelen vagyunk újból és újbol elismételni: Gyaníthatóan ennek a csoportnak a vendégszeretetét élvezte a hazai Autonómia nevű csoportosulás vezéralakja, és az AntifaInfo Budapest facebook oldal üzemeltetője, Varga „Nefelejcs” Gergő is, amikor huzamosabb Lipcsében tartózkodott.

Noé Krisztina idén január 25-én ott volt a budapesti Gólyában (https://www.facebook.com/golyaszovetkezet/) tartott Nácimentes Budapest nevű rendezvényen, ahol jelen voltak az Ausztriából érkezett szélsőbaloldali csoportok tagjai is.

Az Európai Baloldal és a Szanyi Tibor-féle ISZOMM idén júliusban közös „sajtótájékoztatót” tartott a budapesti Remiz Étterem előtt, ahol szélsőbaloldaliak évről-évre megemlékeznek Ságvári Endréről. Az eseményen a résztvevők bejelentették, hogy külföldi beavatkozást kérnek annak érdekében, hogy Magyarországon lehessen közterületet elnevezni Ságvári Endréről.

Vajnai Attila és Noé Krisztina nem titkolják rokonszenvüket a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) nevű szélsőbaloldali terrorszervezet iránt, amely jelenleg is aktív, most vállalták magukra az ankarai robbantást. Mindezek mellett Noé Krisztina jóvoltából gyakran látható Budapesten a PKK-val szövetséges kurd marxista YPG zászlója is, amely csoport fegyveres több kiképzést adott már nyugati szélsőbaloldaliaknak (lásd ezen cikkünket).

 A külföldi antifák Sopronba érkezésétől Farkas Ciprián, a város fideszes polgármestere már nem tartotta fontosnak, hogy elhatárolódjon, mint ahogy azt tette a baloldallal kéz a kézben az I. Gerd Honsik Európa-kongresszustól. A mainstream média pedig ismét elővette a már jól bevált – és unalomig elkoptatott – „fasiszta veszélyt”. A hazai szélsőbaloldali rendezvények azonban nem váltottak, és nem váltanak ki az említett kongresszushoz hasonló sajtóvisszhangot még akkor sem, ha az utcán nyilvánosan jelentek/jelennek meg tiltott önkényuralmi jelképek. (A „fasiszta veszély” helyett sokkal inkább a Száva Vince és Kamarás István által felhergelt cigányok jelentenek problémát, különösen az ország azon keleti- és északkeleti részein, ahol lassan többségben lesznek – „hála” a Murinai Angéla-, Mérő Vera- és Perintfalvi Rita-féle feministák „a te tested, a te döntésed!”-demagógiáinak. )

 

A kérdés már csak az, hogy a titkosszolgálat mikor fog végre fellépni a hazai szélsőbaloldali terrorveszéllyel szemben, és mikor kívánnak foglalkozni a Varga „Nefelejcs” Gergő-féle Autonómia Csoport és az Európai Baloldal kapcsolatrendszereivel?

(Szent Korona Rádió)

Buzit nevelő antifa mutogatott Erdogannak… Leteperték – BRFK szerint nem történt közvádas bűncselekmény