Buzit nevelő antifa mutogatott Erdogannak… Leteperték – BRFK szerint nem történt közvádas bűncselekmény

Magyarországra látogatott Erdogan, török elnök. Ennek kapcsán alakult ki egy kisebb affér az egyik hazai szélsőbalos buzinevelővel.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

BRFK: nem történt közvádasbűncselekmény (Frissítés 2023. 09. 12.) 

Elutasította a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azt a feljelentést, amit Recep Tayyip Erdogan testőrei által letepert antifa férfi ügyében a napokban a legfőbb ügyész küldött a rendőrségnek.

A rendőrség a garázdaság vétségének lehetséges megvalósulását vizsgálta, de néhány nap alatt elutasította a feljelentést.

A BRFK határozata szerint az, hogy a török államfő testőrei augusztus 20-án Budapest belvárosában letepertek egy magyar antifát, nem közvádas bűncselekmény.

A határozat szerint a Magyarországra látogató török köztársasági elnök testőrei „kiemelt személyvédelmi feladatokat láttak el”.

Az erre vonatkozó különleges szabályok alapján a védett személyt ért atrocitás esetén intézkedési kötelezettség keletkezik. Ennek végrehajtására azonnal, adott esetben az intézkedés alá vont állampolgár személyiségi jogainak szükségszerű sérelmével kerülhet sor

– olvasható a határozatban, amely hozzáteszi azt is, hogy a törökök viselkedése nem értékelhető kihívóan közösségellenesként, illetve az általánosan elfogadott társadalmi normákkal és az együttélés szabályaival történő nyílt szembehelyezkedésként.

A rendőség a határozat végén megjegyzi, hogy a testőrök cselekménye mindamellett alkalmas lehet könnyű testi sértés vétség gyanújának megállapítására, ez azonban magánvádas eljárás tárgyát képezheti.

(24.hu nyomán) 

Anarchista, antifa, terrorista?  (Frissítés 2023. 08. 22.) 

“Nem anarchista terrorista vagyok, csak anarchista” – hangoztatja az Erdogán testőrei által ellátott antifa Bán Tamás. Nem tamás, nem anarchista vagy, nem anarchista terrorista, hanem antifa terrrorista, hiszen eszmei közösséget vállalsz azokkal, akik Budapesten ártatlan emberekre támadnak, kalapáccsal verik szét emberek fejét, kedvtelésből machetével ujjakat vágnak le, egy Lonsdale pulóver miatt embereket vernek meg, de sorolhatnánk még tovább is.

Szóval ezúttal is gratulálunk a törököknek, hogy bár lehet látatlanban, de ellátták egy antifa baját.

Korábban írtuk:

Bán Tamás, modern terminológiával politikai aktivista, egyébként egyszerűbben, Antifa megtapasztalta, hogy a tetteknek következményei lehetnek.

Antifa tetoválás a felkaron

Bán a családjával sétált Budapesten, amikor az Erzsébet hídon elhaladt mellettük az Erdogant szállító konvoj. Ekkor ő “Mocskos gyilkosok!” feliáltással a középső ujját mutatta nekik. A lényegtelen, pitiáner cselekedet ekkor még senkit nem érdekelt. Tovább haladva azonban később a Matild Hotel előtt is belebotlottak Erdoganba, akit akkor már egy kisebb tömeg várt, hogy láthassa.

Bán Tamás buzeráns fia – aki korábban például határvadászok avatásán okozott botrányt – ekkor kurd zászlóért rohant el, hogy azt lobogtassa a tömegben. Azon kurdok zászlaját, akik például az erőszakos Antifa sejteket képzik ki.

Bán Tamás és fia

Tamás a helyszínen maradt, s – hogy lelkét kielégítse – ismételten bemutatott a török elnöknek. Majd azt vette észre, hogy az út túloldaláról három-négy civil ruhás ember átjön és lefogja: Bán úgy vélte, valószínűleg Erdogan-testőrei támadták meg, hogy ne tudjon mutogatni. Veséjére térdeltek, heréire markoltak rá, kezét próbálták lefejteni.

Végülis sajnálatos módon a TEK kimentette, de úgy gondoljuk, hogy ennek kapcsán is súlyos frusztráció alakulhat ki nála, hiszen az orbáni rezsim mentette meg az életét.

Rendőrök megöléséről éneklő antifa zenekar frontemberével lépett fel a Carson Coma

Machetével támadtak…. – Újabb brutális antifa támadások Németországban

(Szent Korona Rádió)