Fordulat a budapesti embervadászat ügyében: tízezer eurót kap, aki az antifa Johann Guntermann nyomára vezet

A Hammerbande antifa terrorbrigád vezetőjének élettársa és szellemi atyja már-már a hírhedt Vörös Hadsereg Frakció (RAF) tagjaival vetekszik. A budapesti embervadászat agresszív verőlegénye, Johann Guntermann fejére tízezer eurós nyomravezetői díjat tűztek ki a német hatóságok.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Váratlan és meglepő körözést adott ki a Szövetségi Bíróság szövetségi főügyésze és a Szászországi Állami Bűnügyi Rendőrség: tízezer eurós vérdíjat tűztek ki Johann Guntermann fejére, mivel bűnszervezet tagjaként több politikai indíttatású fizikai támadásban vett részt Németországban.

Az áldozatok egy része súlyos sérüléseket szenvedett. Guntermann egyik vezetője volt a budapesti embervadászatnak is.Guntermann hírhedt antifa terrorlegény, a Hammerbande vezetőjének, Lina Engelnek az élettársa, a terrorbanda szellemi atyja, fő verőlegénye, 2020-tól illegalitásban van. Ő volt a februári budapesti embervadászat egyik vezetője, akit azóta is köröz a Budapesti Rendőr-főkapitányság közösség tagja elleni erőszak miatt.

 

Budapesti embervadászat

Idén februárban egy hétvégén négy helyszínen nyolc embert vert brutálisan össze a német antifa Hammerbande nyolc tagja, kiegészülve olasz és vélhetően magyar verőlegényekkel. A támadók összesen tizenöten voltak. A BRFK hat Hammerbande-tagot köröz.

Pszichopatának tartják Johann Guntermannt, aki rendkívül veszélyes. Még a Hammerbande előtti időben erőszakos bűncselekmények miatt kétszer ítélték letöltendő börtönbüntetésre.

Rajta kívül még öt német antifát köröz a BRFK az embervadászatban való részvételük miatt.

Paul Müntnich szintén illegalitásban van, és az antifák rejtegetik Lipcse környékén. Elképzelhető, hogy Johann Guntermann-nal együtt bujkál. Őt a bűnügyi rendőrség korábban drogdílerként és a szervezett bűnözés tagjaként ismerte.

A lipcsei Moritz Schroeter szintén szökésben van. Ő vizsgálat alatt állt, mivel aktívan részt vett a 2020 szilveszterén Lipcse Connewitz nevű kerületében kirobbant zavargásokban.

Körözik Emilie Dieckmannt, akit 2021 végén értek tetten márkás ruhák ellopásakor Lipcsében.

Szintén keresik Clara Wittkugelt, aki Breuningenben egy tolvajlásban vehetett részt.

Ugyancsak keresik Nele Aschoffot, aki társaival 2021 decemberében Lipcsében megtámadta a Ditib mecsetet, betörték az ablakait. Róla a német alkotmányvédők azt sejtik, hogy a Hammerbande több más tagjával meglátogatott kurd terroristacsoportokat Kurdisztánban. Mi is beszámoltunk arról, hogy az európai antifák közül többen is Kurdisztánba utaztak, hogy a kommunista YPG kiképzésén vegyenek részt.

Antifa összkép: a kurd terroristák által kiképzett nemzetközi antifa felforgató terrortevékenységéről (I. rész)

Letartóztatták Németországban a budapesti antifa terrortámadások gyanúsítottjait

Újabb beazonosított antifa terroristák – Bővebben a Hammer-bandáról

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)