Azért verték meg a Republic együttes technikusát Dunaszerdahelyen, mert cigányozta a felvidékieket

A Szent Korona Rádió helyszíni és biztos forrásból tudja, hogy a Republic technikusát okkal verték meg a rendezvény biztosítását ellátó személyek:  a technikus többször, arrogánsan, spiccesen kijelentette, hogy a “felvidékiek nem magyarok, hanem cigányok”. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A balliberális médiát bejárta a hír, miszerint Felvidéken megverték a Republic együttes egyik technikusát a biztonságiak. Miután már napok óta erről szólnak a hírek, utánajártunk, hogy mi történt. Dióhéjban: semmi. Kicsit bővebben: megérdemelte, ne cigányozza a határontúli magyarokat!

Egyébiránt megjegyeznénk, hogy a Szent Korona Rádió nem véletlenül nem játssza a Republic dalait, csodálkozunk is rajta, hogy a komcsi, balos együttest meghívják határontúlra: az együttest alapító “Cipő” temetése kommunista volt:

“Cipő élete utolsó időszakában folyamatosan arról beszélt, hogy kommunista hangulatú temetést szeretne magának. Azt kérte, ne pap búcsúztassa, ne is vegyen részt a ceremóniában egyházi személy” – idézik név nélkül az egyik családtagot, aki azt is elmondta, hogy Cipő azt kérte, hogy miközben a földbe helyezik, a szovjet himnusz szóljon.

(Szent Korona Rádió)