Machetével támadtak…. – Újabb brutális antifa támadások Németországban

Pár nap leforgása alatt ismételten brutális támadásokat követett el a német Antifa. Az egyik esetben egy machetével támadtak egy férfira fényes nappal, az áldozat több ujját is levágták. Az elkövetők különös kegyetlenségét bizonyítja hogy a levágott ujjakat magukkal vitték a tetthelyről. Ezt követően antifa elvtársaik pedig bombát dobtak egy hazafi tetoválószalonjába.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Machetés támadás Chemnitzben

Ismeretlen tettesek megtámadtak egy férfit. Egy machetével vágták le a 28 éves férfi több ujját – írja a Bild, amely neonáciként mutatja be és gyalázza az áldozatot.

A bűncselekmény kedden 15 óra körül történt a Helbersdorfer Straße egyik parkjában. A támadás után a fekete maszkos férfiak, Antifa aktivisták a városi park irányába menekültek. A nyomozóknak egyelőre nincs nyomuk, a testrészek holléte szintén tisztázatlan.

A rendőrök szerdán a hiányzó ujjak és egyéb nyomok után kutattak.

A BILD információi szerint az áldozat a rendőrség által ismert nacionalista aktivista Alexander W. A bal kezéről három ujjat vágtak le – mutató-, középső és gyűrűsujjat. Vért a gyepen és egy szemetes kukán is találtak.

A nyomozók egyelőre nem adtak tájékoztatást a lehetséges indítékról. A szászországi állami bűnügyi hivatal átvette az ügyet a chemnitzi rendőrségtől, és súlyos testi sértés miatt nyomoz. Az elkövetők elítélés esetén legalább három év börtönbüntetésre számíthatnak.

„Mivel jelenleg nem zárható ki a bűncselekmény politikai motivációja, az állami bűnügyi hivatal államvédelmi osztálya vette át a nyomozást”

– közölte szerdán egy rendőrségi szóvivő.

A BILD információi szerint Alexander W. Bottropban (NRW) született, és évekig a dortmundi nemzeti szcénában tevékenykedett.

A támadás előzménye, hogy a szélsőbaloldali „német” sajtó nyilvánosságra hozta az áldozat fotóját és adatait, „neonácinak” minősített politikai aktivistának mutatva be őt. Alexander a Freie Sachsen nevű nacionalista szervezet aktivistája.

Antifa bombatámadás egy hazafias tetoválószalon ellen Türingiában

Egy nappal a chemnitzi csonkolás előtt is hallattak magukról az antifa terroristák: hétfő éjjel bombatámadás történt a Königsblut Tattoo & Piercing Stúdió ellen Zeulenrodában (Greiz kerület, Türingia). Az ablakok összetörtek, de szerencsére nem lépett működésbe egy gyújtószerkezet, amelynek a robbanószerkezetet kellett volna felrobbantania, különben kiégett volna az üzlet.

A cselekmény hátterében az Antifa áll, amely korábban felkavarta az indulatokat az ismert hazafi, David Köckert által irányított vállalkozás ellen. Köckert korábban a türingiai AfD, majd az NPD tagja volt, négy gyermek édesapja.

Ez az antifa terror újabb esete, amelyet a németországi (és “természetesen” a hazai”) fősodratú sajtó elhallgat.

Láthatjuk, hogy miközben Németországban az Antifa robbant, embereket csonkít és ver félholtra, aközben a magyarországi hatóságok futni hagyják a németországi elvtársakat (gondoljunk csak Anna Christina Mehwaldra), a politikai “elit” pedig elbagatellizálja a kérdést, gondoljunk csak a fideszes dr. Juhász Hajnalka megnyilvánulására: “Magyarországon nincs hivatalos Antifa-szervezet.” Így szerinte nem is lehet ellene cselekedni. Mintha a Boko Haramnak lenne európai irodája, és be lenne jegyezve…

Az ellenséget nyomon kell követni – Tábort szervez a szélsőbalos Szikra Bodajkon

Antifaterror: a Hammer banda rémtettei

(Kuruc.info, Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)