„2022-ben közvetlenül avatkoztunk be a magyar választásokba” – leleplező nyilatkozatot tett a volt CIA-elemző (videó)

A jelenlegi kormányzatnak, ahogyan azt már többször is kifejtettük, több aspektusa sem tartozik a kedvencünk közé. De bármilyen vezetése is legyen az országnak, felháborító az, hogy az USA a magyar belpolitika alakulásába önkényesen bele akar nyúlni. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Magyar Nemzet által szemlézett beszélgetésben Larry C. Johnson egykori CIA-elemző egyenesen azt állította: az USA külügyminisztériuma leplezetlenül beavatkozott a 2022-es magyar országgyűlési kampányba, a cél pedig egyértelműen Orbán Viktor megbuktatása volt. Tehát nem is a titkosszolgálat avatkozott be, hanem maga az amerikai külügyminisztérium.

„Orbán Viktor nem tipikus jelenség az Európai Unióban, mert vallásos, konzervatív és mert nem akarta megnyitni Magyarország határait az illegális bevándorlók áradata előtt” – idézte a lap Larry C. Johnsont, aki szerint ezért az USA és több európai ország is komoly erőfeszítéseket tett azért, hogy megszabaduljanak tőle.

Azon felvetésre pedig, hogy ezek szerint a CIA képes érdemben befolyásolni külföldi országok választásainak az eredményét, közölte: „ráadásul nem is a titkosszolgálat avatkozott be, hanem az amerikai külügyminisztérium.

Érdekes, hogy bár 2016-ban az amerikaiak mélyen felháborodtak azon, hogy az oroszok állítólagosan beavatkoztak az USA elnökválasztási kampányába, ám 2022-ben mi közvetlenül avatkoztunk be a magyar választásokba, amit egyébként ismételten megnyert Orbán Viktor– jelentette ki.

Arra a kérdésre, hogy Orbán megállításának céljából avatkoztak-e be, Larry C. Johnson úgy reagált, igen, azért, hogy vereséget szenvedjen, amit egyebek mellett Orbán ellenfeleinek a pénzelésével igyekezett elérni Amerika. Azon felvetésre pedig, hogy ezek szerint a CIA képes érdemben befolyásolni külföldi országok választásainak az eredményét, közölte: ráadásul nem is a titkosszolgálat avatkozott be, hanem az amerikai külügyminisztérium. – Még csak nem is igyekeztünk leplezni a szembenállásunkat – hangsúlyozta.

Az Egyesült Államok vallási nyomásgyakorlást használ politikai célokra

Az EU nem rendelkezik saját politikai akaraterővel

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)