Márki-Zay: aberrált, aki szerint az apa férfi, az anya nő

A vásárhelyi polgármester szerint aki az alaptörvénybe beleírta, hogy az apa férfi, az anya nő, az aberrált. A városvezető még az azonos nemű párok gyermeknevelése és a nemváltó műtétek mellett is érvelt a Tranziton. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Márki-Zay Péter és Gulyás Gergely vitázott a tranziton, a vita hevében az összellenzéki összefogás álkatolikus jelöltjének egy ponton teljesen elgurult a gyógyszere. A polgármester nem kevesebbet állított, mint hogy aberrált, aki beleteszi az alaptörvénybe, hogy az apa férfi, az anya nő.

„Egy aberrált alaptörvénynek a szerzője le merte írni azt, hogy az apa férfi, az anya nő, egy ilyen aberrált hülyeséget, amit a biológiakönyvből kiszednek. (…) Ki az az aberrált elmebeteg, aki ezt az alaptörvénybe beteszi?”

 hangoztatta.

A gyermekneveléssel kapcsolatban szintén a genderideológia mellett érvelt. A baloldal bukott miniszterelnök-jelölte amellett kardoskodott, hogy Hódmezővásárhelyen is van olyan pár, ahol két nő nevel gyermekeket, s szerinte ebbe ne merészeljen beleszólni az állam. De ha bárkinek még kérdése, kétsége lett volna, azzal tette fel az i-re a pontot, s bizonyította egyértelműen elköteleződését az LMBTQP-érzékenyítés irányában, amikor arról beszélt: mindenki szabadon olyan nemű lehet, amilyennek gondolja magát – vagyis a nemváltó műtéteket is támogatni kellene, sőt, azt is támogatná, ha beszélgetőtársa nemváltó műtétet akarna végrehajtani, kislány akarna lenni.

Nemhiába, ahogy a régi mondás is tartja: aki fizeti a zenészt, az rendeli a nótát.

Hát mik vannak? Újabb drag queenről derült ki, hogy pedofil

Az LMBTQP-közösség nem mentes a kegyetlen állatságoktól, sőt…

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)