Csonkolással fenyegette a rendőrnőt a sztálinista – Kattant a bilincs a kezén

Több oldal is közzétette, miszerint egy férfi egy rendőrnőt fenyegetett. A részletekre, természetesen mivel szélsőbaloldali, nem tértek ki Telex és a társai. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Még aznap elfogták azt a férfit, aki a közösségi médiában csonkítással fenyegetett meg egy nagykátai rendőrnőt. A posztját követő néhány órán belül már kattant a kezén a bilincs – írja a Facebookon a Nemzeti Védelmi Szolgálat.

A Szolgálat a védelmi feladatából adódóan a korábban elkövetett hivatalos személy elleni erőszakos bűncselekményeket folyamatosan figyelemmel kíséri. Ez azt jelenti, hogy azokban az esetekben, amikor a gyanúsított tartózkodási helye ismeretlen, védelmi tisztjeink a rendelkezésre álló eszközök segítségével megpróbálják beazonosítani az illető hollétét. Így került az NVSZ látókörébe az a 29 éves tápiósági lakcímű, de ismeretlen helyen tartózkodó férfi, aki többször tett közzé olyan zavaros megfogalmazású posztokat az egyik közösségi oldalon, amikben hol a TEK-et, hol a BRFK-t fenyegette – avatnak be minket a részletekbe.

A férfi néhány napja tett közzé egy olyan már konkrétabb tartalmú posztot, amelyben a Nagykátai Rendőrkapitányság bűnügyi vizsgálóját fenyegette bántalmazással, illetve csonkítással. Ezt követően azonosították, és véget vetettek a közveszélyes elem szabadon tartózkodásának. Az elfogásról videó is készült, melyet érdemes részletesebben megnéznünk.

Ugyanis a balliberális mainstream média a fenyegető esetében is az elhallgatás eszközéhez nyúlt.  Ha figyelmesen nézzük a felvételt láthatjuk, hogy emberünk ajtaján Sztálin portréja lóg:

Ágya fölött pedig népköztársaságos zászló van kifeszítve:

Bezzeg hogy menne már az ájvékolás, ha jobboldali szimbólumokkal lenne kidíszítve az előállított szobája…

(Szent Korona Rádió) 

DK-s cigány aktivista: „Ha kell, én egyedül szétvágom a Toroczkait!” (+VIDEÓ)

Antifasiszták koszorúztak a munkásőrökkel Kádár születésnapja alkalmából