Világszintű kick-box edzőt gyilkolt meg egy cigány Békéscsabán – Videón a tragédia (Frissítve)

Kötekedő agresszív cigány ölte meg az ország egyik legjobb kick-box edzőjét egy békéscsabai hotelben. A gyilkos szokás szerint minden indok nélkül kezdett el kötekedni, majd késével végzett a friss nagypapával.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Frissítés: Videón a tragédia

Korábban írtuk:

Békéscsabán, a Kórház utcában, egy hotel teraszán 2023. augusztus 15-én 21 óra 45 perc körül egy vendég szóváltás után, dulakodás közben egy bicskával többször megszúrta a hotel egyik alkalmazottját. A sérültet kórházba vitték, ott később életét vesztette.

Két, a szállodában megszálló érdi cigány kezdett el minden előzmény nélkül balhézni, üvöltöztek, kötekedtek, mire válaszul a személyzet kihívta a hotelt védő biztonságiak egyikét, aki felszólította őket, hogy normálisan viselkedjenek.

A késelő „vendég”, egy 27 éves érdi roma férfi elmenekült, a rendőrség körözte. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett miatt nyomozást rendelt el, és a rendőrök kérték, hogy aki látja Kóra Tamás Máriót, esetleg tudja, hol lehet, tegyen bejelentés.

Miután a rendőrség kiadta a körözését, Kóra Tamás Márió augusztus 16-án reggel fél 8 körül megjelent a Monori Rendőrkapitányságon, feladta magát – közölte honlapján a rendőrség.

Magyarország egyik legjobb kick-box edzőjét gyilkolta meg az érdi roma. Az áldozatról megemlékezett közösségi oldalán Perutek János sportoló, a Pesti Srácok újságírója, aki megnevezte az áldozatot, Szabó Sándort, aki szavai szerint az ország egyik legjobb kick-box edzője volt, írja a Mandiner.

Szabó Sándor két gyereket, és egy most született unokát hagyott hátra.

Az érdi romák rendszeres szereplői a bűnügyi híradásoknak, nem is olyan régen az enyingi romákkal csaptak össze, akkor is meghalt egy ember.

A meggyilkolt Szabó Sándor

Ismételten biztonsági őrt akart késelni a cigány, ezúttal Szombathelyen – Büntetése csupán felfüggesztett (Frissítés)

Egy 14 éves cigány és családja összeverték a boltost, mert az észrevette, hogy lopni akartak tőle (Videó)

(Elemi – Szent Korona Rádió)