Nem is titkolják, hogy gyermekeket vonnak be a pécsi LMBTQP-lobbista napba

„Megvédjük a gyermekeket”, de tovább bővül hazánkban a deviánsok – kiskorúaknak is meghirdetett – programkínálata. A Freedom Club Magyarország és az Amnesty International által szervezett „Szivárványos Napra” kifejezetten várják a gyermekeket. Ez nem megy szembe kissé a gyermekvédelmi törvénnyel?

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Akkora a homoszexuális lobbi „elnyomása” Magyarországon, hogy az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Pécs „Pride” felvonulás és fesztivál előtt már „Szivárványos Napot” is szervezhetnek az egyre agresszívebben nyomuló propagandisták, méghozzá a Freedom Club Magyarország és az Amnesty International szervezésében. Teszik mindezt az önkormányzati fenntartású Civil Közösségek Házában napokon belül.

A nyilvános eseményre várják a gyerekeket is.

Az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) vezetőjénél, Kővári Jánosnál leginkább az verte ki a biztosítékot a Szivárványos Nappal kapcsolatban, hogy az eseményre

„egészen kicsi gyermekeket is várnak, miközben dragqueen (vagyis ledér nőnek öltözött férfiak) ‘ruhakölteményeket’ terveznek és állítanak össze, és minden erejükkel a szexuális devianciát propagálják majd a szervezők. Csakhogy ez törvénytelen, ellentmond ugyanis a gyermekvédelmi törvénynek”

– közölte.

Ez egyébként a hivatalos programban is szerepel. Mint írják a már-már a pedofília határát súroló eseményről: „mindannyian egy nyitott, szabad és boldog Magyarországon szeretnénk élni, ahol nyugodtan megnézhetünk egy kiállítást fontos LMBTQ+ emberekről az ókortól kezdve napjainkig, miközben a legkisebbek egy kreatív sarokban töltik el az időt, a nagyobbak pedig akár kvízeznek, akár a drag fotósarokban kreálnak ruhakölteményeket.”

Amitől korábban féltünk, és amit a szélsőségesek letagadtak, az mára tény lett. Immár a pécsi kisgyerekeket is nyíltan kipécézte magának az LMBTQ-lobbi, a baloldali városvezetés pedig asszisztál ehhez a háttérben és úgy tesz, mintha ehhez semmi köze nem lenne, pedig nagyon is van

– jelentette ki Kővári.

Az ÖPE vezetője szerint a tervezett Szivárványos Nap megsérti a gyermekvédelmi törvényt, amely világosan kimondja, hogy

tilos 18. év alatti gyerekeknek propagálni a homoszexualitást és LMBTQ-tartalmakat.

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról nevet viselő törvény 6. paragrafusa egészen pontosan úgy fogalmaz például, hogy „e törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg”.

Kővári erre hivatkozva felszólította Péterffy Attila polgármestert, hogy „mint a város első embere, és nem mellesleg a Civil Közösségek Háza tulajdonosa és legnagyobb támogatója, szerezzen érvényt a törvénynek, és ne engedje meg, hogy egy tévúton járó szexuális kisebbség tehesse rá a kezét a pécsi gyerekekre és formálhassa, befolyásolhassa őket”.

Szerinte a polgármestert hivatali esküje kötelezi a törvények betartására és betartatására.

Elvárom, hogy Péterffy Attila haladéktalanul cselekedjen, és elvárom, hogy erről részletesen tájékoztassa a pécsieket is. Védjük meg a pécsi gyerekeket és ne engedjük, hogy egy radikális és szélsőséges szexuális kisebbség zsákmányai legyenek!

– írta az ÖPE várospolitikusa.

HVIM: Van értelme a Pride ellen tüntetni! (közlemény + videó)

Médiavadász: Pécsi Pride – Meleg büszkeség vagy vallásellenes provokáció? (videó)

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)