Újabb jámbor LMBTQP-személy vert halálra egy másikat

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 48 éves férfival szemben, aki halálra vert és kifosztott egy neki “szexuális szolgáltatást” nyújtó férfit.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A főügyészség az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: a vádlott egy párkereső oldalon ismerkedett meg a sértettel, aki pénzért kínált szexuális szolgáltatást.

A két férfi 2021. január 14-én az esti órákban találkozót beszélt meg egy XI. kerületi lakásba. A sértett – miután amfetamint fogyasztott – taxival indult a helyszínre, közben üzeneteket váltott saját élettársával és élettársa nővérével, akik tudták, hova megy.

Az ügyészség szerint a lakásban a két férfi konfliktusba került, emiatt a vádlott a sértettet bántalmazni kezdte, és ezt – miután a megtámadott kimenekült – az udvaron folytatta.

Az áldozat a földre került, az elkövető ekkor levette róla arany nyakláncát a rajta lévő medállal, és elvette a korábban neki átadott pénzt is.

A sértett, amikor bántalmazni kezdték, még fel tudta hívni élettársát, beszélni azonban már nem tudott vele. A bántalmazásra utaló hangokat és az áldozat segélykérő kiáltásait hallva élettársa hívta az általános segélyhívó számot, majd nővérével a helyszínre indult.

A bántalmazott férfi a verés és a korábban elfogyasztott amfetamin miatt kialakult agyvizenyő hatására életét vesztette.

A Fővárosi Főügyészség a 48 éves férfit emberölés és kifosztás bűntettével vádolja. Korábban a vádlott letartóztatásban volt egy évet, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll – áll a közleményben.

Családja van a buzeráns autószerelőnek, a drogos köcsög pedig “dolgozni” ment:

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)

Már inkább a halált választaná a nemváltó műtéte miatt a kanadai transz

Csecsemőkről készített szexuális felvételeket találtak a pápai homoszexuális pedofil telefonján