Az LMBTQP közösség szerint Kadirov ölette meg az eltűnt homoszexuális énekest

Ramzan Kadirov, csecsen vezér tehette el láb alól a rivaldafényben tetszelgő homoszexuális énekest az LMBTQP közösség szerint. Ha a liberálisok által kimondott és leírt, eddig bizonyíték nélküli állítások igazak, valószínűleg nem tett jót Csecsenföld sziklaszilárd renoméjának, egy ilyen “sztár”, ezért tűnhetett el rejtélyes körülmények között.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az SK SOS csecsen LMBTQ aktivista csoport azzal vádolja Ramzan Kadirov elnököt, hogy személyesen adott parancsot Zelimhan Bakajev énekes meggyilkolására.

Bakajev csecsen származású énekes, aki 2017-ben a testvére esküvőjére utazott Groznijba Moszkvából, de soha nem érkezett meg az eseményre. LMBTQ aktivisták már akkor azt híresztelték, hogy az ország deviánsok elleni harca, de főleg az eltévelyedett férfi nemi identitása okozta a vesztét, azonban ezt azóta sem sikerült bizonyítani.

Az eltűnése után néhány hónappal előkerülő videó alapján az énekes Németországban volt. Az egyik televízióállomásnak nyilatkozó barátok azt mondták, helyi lakosok látták, amint Bakajevet katonák hurcolták el. A Novaja Gazeta azt is kiderítette, hogy a férfi már nem él.

Az SK SOS szerint Bakajevet megfigyelték, és kémet is állítottak rá, aki behálózta az énekes egyik barátnőjét és jelentett a deviációkról. Még ha van is igazságtartalma a történetnek, az LMBTQP-lobbitól megszokott nagyra fújással ez esetben is számolnunk kell, például az “ok nélküli kínzással” kapcsolatban, amit a megölése előtt követtek el az énekessel egy állítólagos informátor elmondása szerint.

Kadirov és a csecsen kormány többször is tagadta, hogy köze lenne az énekes eltűnéséhez, egy 2018-as beszédében azonban elmondta, szerinte a családja végzett Bakajevvel a szexuális orientációja miatt.

Csecsenföldön elsöprő erejű harc zajlik az LMBTQP-lobbi ellen, idén februárban is letartóztattak egy külföldről hazatérő nyíltan LMBTQP személyt a repülőterén. Csecsenföld a 2021-es Gay Travel Indexen 202 ország közül az utolsó helyen végzett, vagyis nagyon nem ajánlott az LMBTQP közösség tagjainak odautazni, ami óriási siker az ország jövőjének szempontjából.

A HVIM nem csak ígérget! Megkezdték az LMBTQP-lobbi feltárását

Megvizsgálja a pedofilokat foglalkoztatható iskolákat a lengyel kormány

(Humen – Szent Korona Rádió)