Adófizetők pénzéből végezhetik el a “nemátalakító” műtéteket az amerikai katonákon

Világszerte nagyra becsülik azokat a katonákat, akik a nehéz időkben életüket adják hazájukért, ha kell. Ám ezeket a katonákat az aberrálttá válás útja felé terelgeti az amerikai kormány és a LMBTQP-lobbi. Egy új dokumentum alapján nemsokára már nem is lesz annyira meglepő, ha egy férfinak született katona sminkkel, műszempillával, női ruhában jelenik meg. Ráadásul bizonyos műtéteket az adófizetők pénzén végezhetnek el az aberrált katonákon.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy, a védelmi minisztérium által nemrég kiadott dokumentum rávilágít, hogy a “transznemű” szolgálati tagoknak maximum 300 nap felmentés jár a bevetések alól, ha valamilyen “nemátalakítással” kapcsolatos beavatkozást végeztetnek el.

Az időkeret attól függ, hogy milyen beavatkozásokról van szó, és hogy az orvosok mennyi időt javasolnak a lábadozásra. A feljegyzés azt is tartalmazza, hogy milyen egyéb kezelésekben és műtétekben részesülhetnek a “transznemű” katonák az észak-karolinai Fayetteville közelében, Fort Libertyben található Womack Army Medical Centerben(WAMC) az adófizetők költségén.

A dokumentum szerint 12 hónapos hormonterápia után a “transznemű” katonák kérhetnek sebészeti ellátást, például felsőtesten és alsótesten végzett műtétet, de ilyen beavatkozásokat már hormonterápia nélkül is megkaphatnak az adófizetők pénzéből.

Ezek közül kivételt képeznek a feneket és a hangszálakat érintő műtétek, így azok a “transznemű”, “kemény kötésű” katonák, akik átalakítanák a feneküket, vagy a hangszálaikat, kénytelenek saját költségen elvégeztetni a beavatkozást. Ugyanakkor a lézeres szőrtelenítés már adófizetők által támogatott eljárás.

Az őrületnek azonban még koránt sincs vége ezen a ponton. A feljegyzés szerint 9-18 hónapig tarthat a “nemi átmenet” befejezése, és ez idő alatt a szolgálatot teljesítők kivételt kérhetnek bizonyos szabályok és kötelezettségek alól.

A férfiak így női egyenruhákat hordhatnak (és fordítva) már azelőtt is, hogy megtörtént volna a “nemváltás”, sminkelhetik magukat és használhatják a női lakrészeket, valamint mosdókat, WC-ket is. Sőt, azok a férfi katonák, akik nőként szeretnének tovább szolgálni, mentesülnek a férfiaknak szánt erőnléti vizsgálatok alól, és helyettük a nőknek előírt szabályrendszernek kell megfelelniük.

Bár a “transznemű” katonáknak a pontos ütemtervekről egyeztetniük kell a feletteseikkel, azok nem akadályozhatják meg a szolgálatot teljesítők “nemváltásához” szükséges beavatkozásokat – vagyis, lényegében ez csak egy afféle tájékoztató a feletteseknek, hogy mikortól, és mennyi ideig nem lesz bevethető egy adott katona.

Bombával fenyegették az amerikai bolthálózatot, amiért levették az LMBTQP termékeket a polcaikról

Egy vármegyés lány: Így működik a nőknek szóló magazinokba csempészett LMBTQP-propaganda

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)