Olaszország nem engedi a “transzneműeket” a szépségversenyen indulni – A hollandokkal ellentétben

Már nemcsak a sport, hanem a szépségversenyek világába is betört a transzlobbi. Egyre több ország engedi az aberrált férfiaknak, hogy magukat nőnek gondolván induljanak a szépségversenyeken, azonban az még megdöbbentőbb, hogy a szépség figyelembevétele nélkül, csupán az LMBTQP-lobbi nyomására meg is választják őket győztesnek. Van olyan ország azonban, mely kiáll még a normalitás mellett.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Miss Olaszország versenyen nem engedik indulni a transznemű nőket, a verseny védnöke szerint a versenyzőknek “születésüktől fogva nőnek kell lenniük”, hetekkel azután, hogy a Miss Hollandia megkoronázta első “transznemű” győztesét.

“Az utóbbi időben a szépségversenyek olyan stratégiákkal is megpróbáltak a hírekbe kerülni, amelyek szerintem egy kicsit abszurdak”

– mondta a Miss Olaszország hivatalos védnöke, Patrizia Mirigliani ebben a hónapban a Radio Cusanónak adott interjúban.

“Amióta megszületett, a versenyem előírta a szabályzatában azt a pontosítást, miszerint születésétől fogva nőnek kell lenni. Valószínűleg azért, mert már akkor is előre látták, hogy a “szépség” átalakulhat, vagy hogy a nők átalakulhatnak, vagy hogy a férfiak nőkké válhatnak”

– tette hozzá Mirigliani.

Mirigliani megjegyzései alig néhány héttel azután hangzottak el, hogy a Miss Hollandia versenyen megkoronázták az első “transznemű nőt”, Rikkie Valerie Kollét. Az NPR szerint a versenyen aratott győzelmét követően Kollé képviseli majd hazáját a 2023-as Miss Universe versenyen.

19 éves aberrált férfi nyerheti idén a Miss Germany szépségversenyt

Egy transznemű nyert egy helyi amerikai szépségversenyt

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)