Izrael ismét “előrelép”: jön az első klímazárlat

Mintha Izrael még nem próbálta volna eléggé megkülönböztetni magát a koronajárvány intézkedései és a hozzájuk kapcsolódó oltási hisztéria tekintetében világszerte, a napirendet most engedelmesen követik az első klímazárlattal. Az Unser Mitteleuropa cikkét olvashatjuk a továbbiakban.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Nincs több túrázás az izraeli nemzeti parkokban

Az izraeli nemzeti parkokban néhány napra betiltották a túrázást, ahogy arról a tkp is beszámolt. A túraútvonalakat így lezárták, de ezt “természetesen” a hőség indokolja. Tehát ez most az első klímazárlat Izraelben. Július 12-én az Izraeli Természetvédelmi és Parkügyi Hatóság elrendelte, hogy az ország számos túraútvonalát több napra lezárják.

Jogi szempontból azonban erre nincs felhatalmazás, de a “szélsőséges időjárási körülmények” nyilvánvalóan felfüggesztik a törvényt, ahogy a “kihirdetett járványok” egyszerűen figyelmen kívül hagytak minden jogot az elmúlt években. Az illetékes hatóság feladata a természetvédelmi parkok megőrzése, de nincs legitim felhatalmazása a túraútvonalak lezárására. Ez azonban most egyszerűen megtörténik. Úgy tűnik, hogy a túrázás is túl veszélyessé vált.

A “belépési tilalommal” fémjelzett területek hatalmasak, amint arról egy izraeli állampolgár, újságíró beszámolt. Ezek többek között a júdeai hegyek, a Holt-tenger összes túraútvonala és Észak-Izrael folyói. A hatóságok szerint a túrázás most tilos, az időjárás nyilvánvalóan túl “szélsőséges”. Ugyanakkor Izraelben jelenleg nyárközépi napok vannak, felhőtlen, általában 30 fok felett.

A tudósító izraeli jól ismeri az ország túraútvonalait. Édesapja már sok ilyen útvonalat feltérképezett, és elmondása szerint még nyáron is sok túrázás volt az ő idejében. Abban az időben az emberek autóval utaztak a túrára, még akár légkondicionáló nélkül is!

“Nincs szükség arra, hogy bárki megmondja nekem, hogy a természet melyik részén túrázhatok akár az időjárás miatt is, különösen nem egy olyan hatóságtól, amely egy olyan minisztériumnak van alárendelve, amely a WEF/ENSZ napirendjét követi”

– mondta az újságíró.

A rendszernek megfelelő és megkérdőjelezhetetlen általános jelentések

A fősodratú média úgy tesz, mintha a hatóság szócsöve lenne, és teljesen kritikátlanul terjeszti az utak jogellenes elzárását.

A hatóság az izraeli Éghajlatváltozási Minisztérium alá tartozik. Szilárdan olyan szereplők kezében van, akik “a WEF/ENSZ Agenda 2030-at szolgálják” – írja a civil újságíró, aki most az első klímazárlatra hívja fel a figyelmet Izraelben.

A civil újságíró ezt az izraeli erdőirtással is indokolja:

“Az elmúlt években szisztematikusan kivágták a fákat Izrael-szerte, amelyek közül néhány 100 éves volt, és a Környezetvédelmi Minisztérium mégsem tett semmit ennek megakadályozására. 2020-ban mintegy 230 000 élő fát vágtak ki Izraelben!”

“Ez most felmelegítené a városokat és növelné az 5G lefedettséget “

– vonta le a következtetést. Ez még több embert kényszerítene arra, hogy a városokba költözzön, mondta az izraeli.

Tovább tombol a klímakommunizmus: betiltanák a hústermelést a nyugati országokban

Több mint 30 választást manipuláltak az izraeli cég tagjai világszerte

( Unser-mitteleuropa.com nyomán Szent Korona Rádió)