Undorító ruhákkal gyalázták a kereszténységet berlini Fashion Week-en (18+)

Provokatív, a kereszténységet egyértelműen gyalázó ruhákban is kifutóra léptek a modellek a Berlinben jelenleg zajló divathéten, ahol “fesztiválokra és klubokba szánt” ruhadarabokat mutatnak be.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A divathét július 10. és 15. között zajlik Berlinben. A bemutatókról készült fotóriportokat a BILD kiadása közölte.

A bulvárlap pénteken fotókat mutatott a NAMILIA márka bemutatójáról, amely fesztiválok, szexpartik és fétisklubok látogatói számára készít ruhákat és kiegészítőket, és több képet is készített Rihanna énekesnőnek.

A bemutatón különböző korú és testalkatú, nem szabványos paraméterekkel rendelkező modellek vettek részt, köztük fogyatékkal élők (a súlyos fogyatékkal élők és a nem modellsúlyúak részvételét egyébként már régóta gyakorolják a divatházak).

“A modellek távol állnak a szépségről alkotott hagyományos elképzelésektől”

– kommentálták az újságírók a bemutató manökenjeinek kiválasztását.

A modellek bőrszíjakban, hálókban, táskákká stilizált ruhákban és nadrágtartókban vonultak fel. A show vezérmotívuma a provokáció volt. Néhány modell mellbimbóját, csupasz hasát és fenekét feszületekkel borították. Ez felháborodás és sértődések hullámát váltotta ki a márka Instagramján.

Az évente kétszer megrendezett berlini divathéten ukrán márkák is részt vettek: Litkovska (Lilia Litkovska), Bobkova (Kristina Bobkova) és Podyh.

Az ENSZ LMBTQP szakértője a kereszténységet támadja

Palvin Barbi Szűz Máriát gyalázva modellkedett

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)