Az ENSZ LMBTQP szakértője a kereszténységet támadja

Az ENSZ vezető LMBTQP-szakértője szerint, a keresztény hit sérti az LMBTQP-jogokat. Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet elemzője úgy véli, hogy a progresszívek egy antropológiai forradalmat akarnak véghez vinni, ezzel teljesen megdöntve azt az emberképet, ami több ezer éve létezik.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Aggodalmát fejezte ki az ENSZ Emberi Jogi Tanácsában tegnap bemutatott jelentés miatt a CitizenGO, mivel annak írói úgy vélik, a keresztény hit sérti az úgynevezett LMBTQP-jogokat.

A konzervatív érdekvédelmi szervezet tájékoztatása szerint az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) vezető ­LMBTQ- és genderügyi ENSZ-szakértőjéhez, Victor Madrigal-Borlozhoz köthető jelentés célja jogi és politikai narratívákat nyújtani az LMBTQP-jogok és a vallásszabadság kapcsolódásáról, továbbá ajánlásokat megfogalmazni az ENSZ-tagállamok és más érintettek részére arról, hogy az LMBTQP-közösségek védelme és boldogsága érdekében maradéktalanul teljesítsék a nemzetközi emberi jogból eredő kötelezettségeiket.

A CitizenGO ugyanakkor felhívta a figyelmet, hogy az ENSZ-ben elhangzott ajánlások – amellett, hogy megsértik a hit szabad gyakorlásához való jogát – odáig vezethetnek, hogy a különböző kormányok beavatkoznak a vallási ügyekbe,

rákényszeríthetik az egyházakat az azonos neműek “házasságának” támogatására, valamint korlátozhatják a papok és lelkészek szabadságát abban, hogy segíthessenek a hozzájuk forduló, nem kívánt homoszexualitással vagy LMBTQP-irányú érzelmekkel küszködő embereknek.

A Victor Madrigal-Borloz által bemutatott jelentés szintén igazolja, hogy az uniós intézményekhez hasonlóan az Egyesült Nemzetek Szervezete is prioritásként kezeli az LMBTQP-közösségek érdekérvényesítését. Nagy Ervin szerint mindez azért történik, mivel

az önmagukat liberálisnak nevező, de neomarxista módon gondolkodó, progresszív politikai csoportok globálissá akarják tenni a napirendjüket, amelyhez különböző transznacionális szervezeteket is fel akarnak használni, mint az Európai Unió vagy az ENSZ.

A XXI. Század Intézet elemzője kiemelte: a progresszívek trükkje az, hogy a témákat megpróbálják egy fontos társadalmi kérdésként beállítani, holott ezeknek egy politikai vita részét kellene képezniük. – Rá­adásul olyan NGO-kon, aktivistaszervezeteken keresztül akarják hirdetni a saját nézeteiket, amelyek nem indulnak választásokon, pedig ott megmérethetnék azokat az ügyeket, amikről politikai vitát kellene folytatni – mutatott rá szakértő. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a pride-hónap kapcsán ismét előtérbe került ez a fajta politikai nyomásgyakorlás. Az elemző szerint a keresztény vallás akadályt jelent, mert a progresszívek egy antropológiai forradalmat akarnak véghezvinni.

“Meg akarják dönteni azt a fajta emberképet, ami több ezer éven keresztül létezett, eltörölni a határokat a férfi és a nő, a gyermek és felnőtt között, valamint meg akarják szüntetni a klasszikus családmodellt”

– szögezte le Nagy Ervin. A kereszténység pedig – ahogy minden világvallás – védi ezt az emberképet – mutatott rá.

Városi szintű LMBTQP-lobbi Budapesten

Izland is megtiltotta az LMBTQP-lobbi által megfertőzöttek gyógyítását

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)