Szivárványos zászló kerülhet az iskolákra és óvodákra is

Szivárványos zászló kerülhet az iskolákra és óvodákra is az önkormányzatok után, miután hiába kezdeményezte Novák Előd törvényjavaslatban az LMBTQP-jelkép középületekre tűzésének tilalmát, azt senki sem támogatta az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságában, sajnos a kormánypártok is leszavazták. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Hasonlóan a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk. Az LMBTQP-propagandafelvonulás szervezői hálát adhatnak a Fidesz kétharmados győzelméért, mert így a vonaglást hatóságilag nem tiltják be, sőt a Mi Hazánk ellendemonstrációját tiltotta be a rendőrség, noha ugyanabban a lehetséges első másodpercben nyújtotta be mindkét fél a bejelentését. Novák Előd napirenden kívüli felszólalására a kormány nem kívánt reagálni.

A Mi Hazánk képviselője arra is felhívta a figyelmet: a szexuális devianciával élőknek pontosan ugyanannyi joguk van, mint bármelyik másik embernek. Pl. akármelyik homoszexuális férfi feleségül vehet egy nőt, lehet gyerekük is, akit az állam nem fog elvenni tőlük pusztán azért, mert a férjnek szexuális devianciája van. Semmilyen joghátrányuk nincsen a többi emberhez képest. Ők többletjogokat követelnek, amiket viszont nem engedhetünk meg az LMBTQP-mozgalomnak.

Frissítés: A YouTube törölte a videót Novák Előd csatornájáról. A Mi Hazánk csatornáján még elérhető, de mi feltöltöttük ennél biztosabb helyre is a tiltott igazságot:

 

Szaporodnak a tanárokat érzékenyítő LMBTQP rendezvények – Több bejelentést is tett a HVIM

12 millióra büntették a Lírát az LMBTQP-propaganda nyílt terjesztése miatt

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)