Abszurd: Szent Könyv égetéssel akarnak a multikulti NATO-hoz csatlakozni a svéd szélsőjobboldaliak

A svéd szélsőjobboldal egyik “aktivistája” úgy kíván Törökország NATO-vétója ellen demonstrálni, hogy eléget egy Koránt. Ez a nyugati, talaját vesztett “szélsőjobboldal” igazi látképe. Leszögezhetjük, hogy most ez esetben tényleg “hasznos idiótákról” beszélhetünk, mert így – céljaikkal ellentétesen –, Törökország biztosan nem fogja jóváhagyni Svédország csatlakozását, azaz a tevékenységük hasznos, mert akaratukkal ellentétesen lehet, hogy ezzel mentik meg országukat. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Szent Korona Rádió oldalán is nem egyszer foglalkoztunk a kérdéssel (lásd lentebbi kapcsolódók), hogy igaz hazafiként az ember legfőbb identitása kellene, hogy legyen a tradicionális vallások védelme a modernitással szemben, és nem szabadna engedni annak a tendenciának, hogy egymásnak ugrasztják a vallások hiteles képviselőit. Igen ám, csak éppen a probléma az, hogy a szélsőjobboldal jelentős része – a világon mindenütt, így Magyarországon is! – valójában modern életvitelű, semmiben sem különbözik egy átlag fogyasztótól mindennapjaiban, mélyebb gondolkodásában, főbb értékekben. Vallásossága legfeljebb retorikai szintű, és időben, térben korlátozott (pl. vasárnapi kereszténység). Ebből fakad a vallásokhoz való debil hozzáállás és egyébként az iszlámgyűlölet is, mert képtelenek átlátni, hogy a bevándorlási kérdés nem vallási kérdés,  illetve nem tudnak különbséget tenni egy tradicionális világvallás hiteles képviselői és a szóban forgó vallásból kiszakadt, sokszor szélsőséges szekták hívei között. A valódi vallásosság, a vallási előírások és parancsolatok pedig taszítják őket, még akkor is, ha azok java része megvolt például a kereszténységben is, amikor még valódi erőt volt képes felmutatni…

Ízlelgessük ezt a hírt:

“Szombaton olyan demonstrációkat tartanak Svédországban, amelyek nehezíthetik azt, hogy Törökország jóváhagyja az ország NATO-csatlakozását – írja a Sky News.

A brit portál szerint egy dán szélsőjobboldali aktivista szervezett tüntetést a stockholmi török nagykövetség előtt, amelyen többek közt egy Koránt is el fognak égetni. Mindeközben a törökök és a kurdok is saját demonstrációkkal készülnek szombatra a svéd fővárosban.”

Svédországban eljött a vég a fentiek alapján: kurd szélsőbaloldali terrorszervezetek tagjai és szimpatizánsai tüntetnek a svéd szélsőjobboldallal egy közös célért, az USA csicskás szerepvállalásért, a NATO-csatlakozásért, miközben a helyi törökök is tüntetni fognak, bár az ő országuk már a NATO tagja, a kurdcigányokat viszont gyűlölik, de nem biztos, hogy ezt a harcot Svédországban kell megvívni. Elképesztő sötétségre vall, ha a “svéd hazafiak” azt találták ki erre az egész szituációra, hogy akkor Koránt kell égetni. Az egész annyira abszurd, mint a Capitolium ostromakor feltűnő lándzsás-szőrmés őrült. Vagy az egész Qanon, vagy az UCC.

(Szent Korona Rádió)

Elolvastam keresztényként a Szent Koránt

Az iszlám a főellenség? Megjegyzések a liberális gólem elleni háború kapcsán