Nagycsaládos bulika: “Megdöglötök, megölünk benneteket!”

A kép illusztráció

Könnygázt is be kellett vetniük a rendőröknek Borsodban, miután a csendháborító nagycsalád rájuk támadt. Természetesen az is normális, hogy ezután még a rendőrség épületéhez is kivonultak, hogy számon kérjék őket…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Debreceni Járásbíróság letartóztatott négy férfit, egy nőt és egy fiatalkorú fiút, miután június 21-én este egy borsodi településen rátámadtak az intézkedő rendőrökre.

Az ügyészség közleménye szerint aznap a településen legalább harminc résztvevővel családi rendezvényt tartottak, ahová csendháborítás miatt kihívták a rendőröket. Mivel a rendőrség megjelenését több részeg családtag sérelmezte, egy újabb bejelentés után még több rendőr érkezett a helyszínre.

Egy harmincas évei elején járó nő az agresszív tömeg hergelése mellett az intézkedő rendőrökre támadt, megragadta az egyik rendőr ruháját, rángatni kezdte, és azt kiabálta nekik, hogy „ide nem jöttök be”, miközben a férje a kaput belülről rugdosva fenyegette a rendőröket.

A rendőrök elő akarták állítani a nőt, amit az ingatlan udvarán tartózkodó kb. húszfős társaság próbált megakadályozni.

Különböző tárgyakat dobáltak a rendőrök felé, majd őrjöngve indultak meg feléjük azt ordibálva: „Megdöglötök, megölünk benneteket!” A rendőrök könnygáz alkalmazásával tudták csak a támadókat távol tartani maguktól, akik közül többen bokszolóállást felvéve a rendőrök felé ütöttek és rúgtak, társaik biztatása mellett.

Pár óra elteltével az egyik részeg férfi és három hozzátartozója az intézkedés miatt kérdőre akarta vonni a rendőröket, ezért kocsival a rendőrkapitányság épületéhez mentek.

A nyomozó ügyészség a rendőrökre támadó öt férfit és egy nőt gyanúsítottként hallgatta ki csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt. A bíróság végzése nem végleges, a gyanúsítottak és védőik enyhébb kényszerintézkedés elrendelése érdekében fellebbeztek.

Pár ezer forintért vertek meg egy kisfiút a cigányok Szekszárdon (Videó)

Jó gyerek a 14 éves cigány, aki a nemi szervét próbálta egy 11 éves szájába rakni

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)