Nagy-Britannia: Arra buzdítják a gyerekeket, hogy zoofilok legyenek

A homoszexuális személyek “elfogadásával” kezdődött. Most ott tartunk, hogy az iskolákban arra buzdítják a gyerekeket, hogy ha macskaként azonosítják magukat, nyugodtan “teljesedjenek ki”, hordjanak füleket és farkat. Nemcsak a nemi identitásuktól, de emberi identitásuktól is megfosztják őket!

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A gyerekek nem viselhetnek edzőcipőt az iskolában, de fület és farkat igen, mert ez a választott identitásuk…

Önmagukat macskaként azonosított gyerekek farkat és füleket viselnek az osztályban – állítja Nagy-Britannia egyik igazgatója, aki arra is figyelmeztet, hogy a tanárok tekintélye a diákjaik felett régen eltűnt a „szőrmókok térnyerése” közepette. Katharine Birbalsingh szerint a szülőknek fogalmuk sincs, milyen rosszul mennek a dolgok az iskolákban.

„Tudják, hogy néhány gyerek szőrmókként azonosítja magát? Elon Musknak igaza van – Önöknek fogalmuk sincs arról, hogy milyen rosszul állnak a dolgok az iskolákban, és figyelmen kívül hagyják, hogy az iskolák létfontosságú és döntő szerepet játszanak társadalmunk kultúrájának alakításában”

– nyilatkozta az igazgató.

Birbalsingh szerint ez nem jelmez, ők macskaként azonosítják magukat. A gyerekek nem viselhetnek edzőcipőt az iskolában, de fület és farkat igen, mert ez a választott identitásuk.

Gyermekek megrontása, ellentüntetők terrorizálása – Momentumok az amerikai prájdokról

Pedofilok után a zoofilok is csatlakoznának az LMBTQPXYZ közösséghez

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)