Izland is megtiltotta az LMBTQP-lobbi által megfertőzöttek gyógyítását

Izlandon innentől kezdve ha ki akarod gyógyítani a gyermekedet az LMBTQP-lobbi fertőzésből, akár börtönbe is kerülhetsz. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egyetlen képviselő sem szavazott a törvényjavaslat ellen, melyet most fogadott el Izland parlamentje. A reparatív terápiákat betiltó törvény tervezetét Hanna Katrín Friðriks­son képviselőnő nyújtotta be.

Az átnevelő terápiák célja az egyének devianciától való megszabadítása, legtöbb esetben a vallásos útra való rátalálás segítségével.

“Ez a terápia, melyet arra az ideológiára építenek, hogy meg lehet ‘gyógyítani’ az emberek természetes szexuális orientációját vagy nemi identitását, messze van attól, hogy tudományosan támogatott legyen, és egyszerűen etikátlan, akárhogy is nézzük” – idézi a képviselőt a Reykjavík Grapevine. “Az átnevelő terápia számtalan káros hatást gyakorolt az erre kényszerített emberekre, mind a fizikai, mind a mentális egészségüket tekintve.”

A törvény szerint bárkit, aki átnevelő terápiára kényszerít egy felnőttet, három év börtönre ítélhetnek. Ha gyereket visz el ilyenre, akkor akár öt évet is kaphat. A terápiát végző személy két évet tölthet rácsok mögött.

2009-ben Izland lett az első ország a világon, ahol nyíltan homoszexuális politikust választottak miniszterelnöknek, Jóhanna Sigurðardóttir személyében.

Homoszexuális elnöke lett Lettországnak

Börtön járhat Cipruson annak, aki a normalitásra próbálja “átnevelni” honfitársát

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)