Hisztiznek a liberálisok, amiért nem lesz angol deviánsról elnevezett közterület Újbudán

Semmi köze Magyarországhoz az angol homoszexuálisnak, sőt gyakorlatilag ellenünk tevékenykedett a II. világháború során, a liberálisok ezért is akartak közterületet elnevezni róla, de ez szerencsére most nem jött össze nekik.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az újbudai Fidesz és Mi Hazánk frakciói megakadályozták, hogy Alan Turingról legyen elnevezve közterület a kerülethez tartozó Infoparkban. Ellenvetésük alapja, hogy Alan Turing nem magyar és nem heteroszexuális volt – derül ki Újbuda alpolgármestere, Barabás Richárd Facebook-posztjából.

Íme a poszt ahova bárki megírhatja az ellenvetéseit Barabás magyarellenes tévképzeteivel és elfogultságával kapcsolatban:

Alan Turing angol homoszexuálisról a II. világháborúban a magyarok és azok szövetségei elleni küzdelme ellenére, sőt amiatt neveznének el a liberális létrontók közterületet Újbudán. Jól látszik a baloldali elemek tevékenykedéséből, hogy folyamatosan, lépésről lépésre adnák át az összes közszférát az LMBTQP-lobbi agresszív térnyerésének, azonban ez most nem jött össze, de ne legyenek kétségeink afelől, hogy nem fogják annyiban hagyni, már csak azért sem, mert ahogy fogalmaznak:

“ősszel ismét előterjesztik a javaslatot és nem engednek teret Újbudán ennek az abszurditásnak.”

Az abszurditás természetesen az lenne, ha elnevezhetnék a területet Turingról, de már hozzászoktunk, hogy a létrontás szószólói szeretnek mindent a visszájára fordítani.

Alan Turingot 2019-ben a brit BBC nézői a 20. század emberének választották amiből szintén látjuk, hogy az LMBTQP-propaganda milyen mértékben érzékenyíti az embereket. A körülményeket még borzasztóbbá és fenyegetőbbé teszi a tény, hogy az Infoparkkal ellentétben a Cambridge-i Egyetemen hamarosan szobrot állítanak a deviánsnak, nyilván főleg a szexualitása miatt.

Városi szintű LMBTQP-lobbi Budapesten

Napi LMBTQP: Homoszexuális ápoló bántalmazta szexuálisan a lebénult beteget

(Humen – Szent Korona Rádió)