A buzipropaganda mehet, a normalitást védő törvényeket méltatni tilos a Médiatanács szerint

A Médiatanács megbírságolta a HírTV-t, amiért Bencsik András és Bayer Zsolt műsorvezetők az ugandai, normalitást védő törvényeket méltatták. Ez egy keresztény-konzervatív ország? A buzilobbi mindenkit leterrorizál pártállástól függetlenül.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

200-200 ezer forintos bírság megfizetésére, illetve a jogsértés nyilvános ismertetésére kötelezte a Hír TV-t a Médiatanács Bencsik András kommentje miatt, ami a Bayer Zsolt vezette Sajtóklub című műsorban hangzott el még március végén. Mint ismeretes: a Médiatanács minden, normalitást védelmező bejelentést elutasít, ami az LMBTQP-propagandáról szólna, és ami felhívja arra a figyelmet, hogy főműsoridőben, gyerekeknek is látható módon ábrázolnak buzulást. Ellenben nemrégiben a KarcFM is bírságot kapott a normalitás védelmezése miatt.

A tanács azt kifogásolta, hogy Bencsik András újságíró „jó hírként” osztotta meg, hogy egy nemrég elfogadott törvény értelmében Ugandában kivégzik a homoszexuálisokat, ha kiskorúakat rontanak meg és buzipropagandát fejtenek ki. A lobbiszervezetek bejelentést tettek és “természetesen” nyertek.

Állampolgári bejelentések nyomán indult eljárás a Hír TV március 26-i Sajtóklubjában elhangzottak miatt. A testület szerint a műsorszám sértette az “emberi méltóságot”. Az ugandai törvények egyébként valóban alkalmasak arra, hogy a buzilobbit visszaszorítsák és megvédjék a tradicionális értékeket a nemiszerepek terén.

A Médiatanács végül 200-200 ezer, azaz összesen 400 ezer forintnyi bírság megfizetésére kötelezte a Hír TV szolgáltatóját. Ezenfelül a jogsértés tényéről szóló közleményt fel kell olvasni a Hír TV adásában, és a televízió honlapjának nyitóoldalán is kötelesek közzétenni azt.

Büntetlenül folyik az LMBTQP-propaganda terjesztése Magyaroroszágon

Eljárást indít a Médiatanács egy buzikirekesztő tartalom miatt

A négerek példát mutatnak Ugandában az LMBTQP-lobbi kezelésében