Két perc alatt változtatta meg a nemét a svájci férfi, hogy ellógja a sorkatonaságot

Egy svájci férfi úgy döntött hogy gyáva és alattomos módon kibújik a kötelező sorkatonai szolgálat alól és nemet változtat. Mivel a nőknek nem kell teljesíteni az alapkiképzést az országban, működhetett is volna a terve, de az ő kudarca is bizonyítja, hogy aki gyáván elbujdosik, az sem menekülhet meg, ellenben a becsületét is elveszíti.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Míg Oroszországban konkrétan betiltották a nemváltást, addig Svájcban 2022. január 1-je óta mindenki tetszése szerint határozhatja meg a nemét. Pszichológiai vagy orvosi vizsgálatok nélkül, tulajdonképpen egyszerű bemondásra, amivel a történtek szerint vissza is élnek az emberek. Egy fiatal svájci férfi (22) most ezt használta ki, mert nem akarta a kötelező katonai szolgálatot. Ki akarta használni a transz identitású állampolgároknak szánt könnyítést.

Úgy döntött, egyik napról a másikra , egyszerűen megváltoztatja a nemét, mert a nőknek nem kötelező az alapkiképzés.  Ez a nemváltoztatás könnyebb volt, mint egy új autót regisztrálni.

Elment az önkormányzathoz, befizette a 75 frank (77 euró) adminisztrációs díjat  – és fiatal svájci nő lett. Bár férfiruhában jelent meg, és zengő basszushangon telefonált, egyetlen kérdést sem kapott az adminisztráció során. Saját elmondása szerint a „nemváltás” „kevesebb, mint két percig” tartott.

Munkaadója semmit sem tudott erről, továbbra is a férfi keresztnevét használták. Csak a szüleit tájékoztatták arról, hogy fiuk mostantól nőként szerepel a svájci anyakönyvi nyilvántartásban.

Az égiek azonban elég gyorsan kiegyenlítették a számlát a svájci férfi gyávaságára válaszul, hiszen a katonai szolgálat alóli kibúvás nem sikerült neki, mert elnézett egy határidőt, és megtörtént a besorozása, így várhatja a behívót.

Az igazságszolgáltatás most vizsgálja a nemváltoztatási eljárást, kell e azon változtatni, illetve mérlegelik, hogy hivatalból vissza kell e minősíteniük az immár svájci nőt, férfivá.

Ebben is a tradicionalitás oldalán: Oroszországban törvényileg tiltották be a nemváltást

Aberrált partit tartottak a Pride hónap alkalmából a Fehér Házban (18+)

Pride vagy Jézus szíve? Hol lakik az igaz szeretet? – egy katolikus feleség és anya gondolatai

(Elemi – Szent Korona Rádió)