Jogi lépésekkel fenyegetőzött a női fürdőbe bemenő aberrált

Egy aberrált férfi – szakállal és egyéb tipikusan férfi külső nemi szervekkel – a bécsi női szauna látogatása alkalmával a női nemhez tartozónak vallotta magát, és feljelentéssel fenyegetőzött abban az esetben, ha nem engednék őt be.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az 1991-ben született iráni Bijan Tavassoli, a hírhedten szélsőséges Hamburge LINKE párttagja – a transzneműségnek köszönhetően – ismét slehetőséget talált a botránykeltésre.

A transzneműek iránt közismerten vonzódó Bécsben nyaralva úgy döntött, hogy tesz egy kitérőt a Tröpferlbadba, egy olyan női fürdőbe, amelyet valójában a nők védelmére találtak ki, mindezt éppen a nőnapon. (Azt valószínűleg nem kell ragozni, hogy kiktől kell védeni Bécsben a nőket…)

Tavassoli külső férfiassági jegyei miatt az úszómester először elutasítóan reagált. Az úgynevezett DGTI igazolványnak köszönhetően azonban, amely hivatalosan igazolta Tavassoli női identitását, a transznemű végül beléphetett.

A férfi perrel fenyegetőzött

Mindenesetre az egész műsor jót tett az aberrált férfi egójának.

“Felöntés ideje volt, és néhány nő nem akart beengedni a szaunába. Folyamatosan azt állították, hogy férfi vagyok, és távoznom kellene, és azt kiabálták: “Felháborító!” és “Pimaszság!”. Csak amikor az úszómester elmagyarázta a nőknek, hogy egy diszkriminált kisebbséghez tartozom, akkor értették meg. Ekkor megdicsértek a bátorságomért, együttérzően viselkedtek és megdicsértek. Ez nagyon boldoggá tett!”

Aztán nem sokkal később hozzátette:

“Aki nem enged be a női szaunába, azt beperelem! A női szaunának transz-inkluzívnak kell lennie! A biológiai nem csak egy konstrukció a fejünkben, a patriarchátus része. Attól, hogy szakállam van, még nem vagyok férfi. És amúgy is, mitől férfi a férfi? Egyébként az emberek biológiai szempontok szerinti felosztása erősen emlékeztet a nácik fajelméletére. Mindezt még ki kell dolgozni. Sajnos sokan még nem állnak készen arra, hogy megértsék ezeket az összefüggéseket”.

Fegyveres antifa csoport áll ki a transzok jogaiért

“Szükségünk van a transznemű emberekre, szeretjük a transznemű embereket” – üvöltötte a nebraskai szenátor egy törvényjavaslati vitán

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)