Fegyveres antifa csoport áll ki a transzok jogaiért

Az LMBTQP-mozgalom és az Antifa igen szorosan összenőttek, ez a nyugati országokban erőteljesen is látszik, most egy kerékpárversenyző utolsó versenyén jelentek meg mutatni neki az ajtót, mert az fel mert szólalni a transzok ellen.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A 24 éves Hannah Arensmannak fel kellett adnia az álmát, hogy részt vegyen az olimpiai játékokon, miután veszített egy biológiai férfi transznemű kerékpárossal szemben. Arensman az utolsó versenyén felszólalt a transznemű sportolók részvételével szemben, ami után egy szélsőbaloldali antifa csoport kipécézte magának.

Arensman 35-szörös győztes a nemzeti cyclocross körversenyeken, és korábban szívszorító részletességgel nyilatkozott arról a döntéséről, hogy elhagyja a sportágat, mondván, a transz versenyzők bevonása azt jelenti, hogy

veszíteni fogok, bármennyire is keményen edzek”.

Azután hagyta abba a sportágat, hogy decemberben a 2022-es nemzeti cyclocross-bajnokságon a női elit kategóriában a dobogós helyezésről lemaradt a transznemű Austin Killipsszel szemben.

Legutóbbi kommentárjában a döntéséről így nyilatkozott: „Millió különböző szinten fáj”.

Felbukkantak a fegyveres antifák

Arensman utolsó futamát a John Brown Gun Club (egy amerikai fegyveres antifa csoport) tüntetései is beárnyékolták, ami egy magát „baloldali fegyverjogi csoportnak” nevező szervezet, amely állítása szerint: a szélsőjobboldali erőszak elleni védekezés érdekében fegyverezi fel magát”.

A csoport maszkos tagjai a tiltakozásukról készült fotót is tartalmazó tweet szerint azért vettek részt a versenyen, hogy „támogassák az elit női divízióban versenyző két transznemű sportolót”.

A csoport Arensman lemondását is ünnepelte, és azt írta: „Reméljük, segítettünk neki megtalálni az ajtót. Nem fog hiányozni”.

Letartóztatták a bibliát osztogató fiút Kanadában, miután rátámadtak helyi antifák

Ezúttal egy abortuszellenes tüntetésen okoztak zavargásokat az antifák

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)